Crypto-Prijzen.nl

Greg Abbott nodigt BTC mijnwerkers uit om het elektriciteitsnet van Texas te helpen versterken

Greg Abbott nodigt BTC mijnwerkers uit om het elektriciteitsnet van Texas te helpen versterken

De gouverneur van Texas, Greg Abbott, heeft Bitcoin mijnwerkers (BTC/USD) uitgenodigd om zich in de staat te vestigen in de hoop dat ze zullen helpen het Texaanse elektriciteitsnet te stabiliseren. Een rapport onthulde dit nieuws op 27 januari en merkte op dat hij vorig jaar tientallen crypto dealmakers uitnodigde in zijn herenhuis in Austin om dit idee te bespreken. Naar verluidt wedt Abbott dat mijnbouwbedrijven een symbiotische relatie zullen hebben.

Volgens het rapport gelooft Abbott dat het verwelkomen van crypto mijnwerkers in de staat hen zoveel elektriciteit zou vragen dat energieleveranciers hun inspanningen zouden opvoeren om meer energiecentrales te bouwen. Volgens Abbott is dit iets waar Texas hard behoefte aan heeft, vooral na de door de vriezer veroorzaakte stroomuitval van afgelopen winter die heeft bijgedragen aan de dood van honderden mensen.

Het idee is dat als het net onder druk begint te komen, zoals in februari 2021, mijnwerkers hun activiteiten tijdelijk kunnen stilleggen, zodat de operationele elektriciteitscentrales energie kunnen leveren aan huizen en bedrijven.

Aangezien voorstanders van de BTC mijnindustrie Abbott al jaren met dit voorstel benaderen, is het niet verwonderlijk dat ten minste twee BTC mijnwerkers zich al vrijwillig hebben aangemeld om dit plan te laten werken.

Abbott heeft vertrouwen in mijnwerkers

Hoewel dit idee twee vliegen in één klap kan slaan, is het de moeite waard om op te merken dat het averechts kan werken, aangezien er geen garanties zijn dat iemand op verzoek een energiecentrale zal bouwen of activiteiten zal stopzetten. Als gevolg hiervan kan het uitnodigen van BTC mijnwerkers naar Texas uiteindelijk meer druk uitoefenen op het elektriciteitsnet van de staat.

Abbott merkte echter op dat hij zou rekenen op mijnwerkers om zich aan de afspraak te houden, volgens vier mensen die de bijeenkomst bijwoonden. Destijds drong hij er naar verluidt bij de voorstanders van de cryptominingsector op aan om hem te helpen de winter door te komen.

Nu Abbott voor herverkiezing staat, zou het een goed gespeelde kaart zijn voor zijn politieke fortuin om een oplossing te bieden voor de stroomstoringen in de winter. Hij zal het opnemen tegen twee tegenstanders in een Republikeinse voorverkiezingen op 1 maart. Daarna gaat hij in november de strijd aan met Democraat Beto O’Rourke.

Door het elektriciteitsnet te repareren, zou hij misschien een kans maken op een nieuwe ambtstermijn, aangezien uit de laatste peiling van de University of Texas/Texas Tribune van oktober vorig jaar bleek dat 60% van de Texanen kritiek had op de manier waarop de staatsleiders omgingen met de betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet.

Dit nieuws komt terwijl Texas een ideale jurisdictie blijft bewijzen voor crypto mijnwerkers, waarbij de staat al de thuisbasis is van meer dan 27 mijnbouwactiviteiten.

La notizia Greg Abbott nodigt BTC mijnwerkers uit om het elektriciteitsnet van Texas te helpen versterken era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*