Crypto-Prijzen.nl

Green Satoshi Token steeg 49% de afgelopen twee weken: hier kun je de GST munt kopen

Green Satoshi Token steeg 49% de afgelopen twee weken: hier kun je de GST munt kopen

De Green Satoshi Token (GST) is het grootste deel van de afgelopen maand aan het stijgen en vandaag is dat nog steeds het geval. Een groot deel van de stijging vond plaats in de afgelopen twee weken, toen dit meer dan 49% was.

Invezz heeft een artikel geschreven over de Green Satoshi Token om investeerders te helpen die willen profiteren van de stijgende prijs, voordat deze buiten bereik raakt.

Lees verder om meer te weten te komen over de Green Satoshi Token en waar je deze kunt kopen.

Beste plaatsen om de GST coin online te kopen

Wat is de Green Satoshi token?

De Green Satoshi Token (GST) is de game-token van de STEPN Web 3.0-app, die is gebouwd met elementen voor sociaal plezier en gamification.

STEPN is het eerste NFT-spel waarbij spelers tokens verdienen door oefeningen te doen zoals wandelen, hardlopen en joggen terwijl ze NFT-sneakers dragen. Behalve dat deze fungeert als belonende token, wordt de GST token ook gebruikt voor het minten van nieuwe of het huren van NFT-sneakers.

STEPN heeft nog een andere token genaamd Green Metaverse Token (GMT), welke wordt gebruikt als governance-token.

Moet ik vandaag GST crypto kopen?

Als je op zoek bent naar een cryptocurrency die de afgelopen maand grote bullish stappen heeft gemaakt, dan kan GST een goede keuze zijn.

Het kopen van cryptocurrencies kan echter zeer riskant zijn omdat de cryptomarkt erg volatiel is; wat betekent dat ze zeer grote plotselinge prijsveranderingen ervaren.

GST prijsvoorspelling

Volgens analisten wordt verwacht dat GST tegen het einde van deze maand boven $ 7,0 zal stijgen.

$GST-aandacht op social media

Het bericht Green Satoshi Token steeg 49% de afgelopen twee weken: hier kun je de GST munt kopen verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*