Crypto-Prijzen.nl

Grayscale lanceert Solana Trust terwijl SOL 10.000% wint

Grayscale lanceert Solana Trust terwijl SOL 10.000% wint

Grayscale, het grootste bedrijf voor digitaal vermogensbeheer, heeft aangekondigd dat het een product lanceert dat uitsluitend zal vertrouwen op en investeren in Solana. De grijswaarden Solana Trust zal het 16e beleggingsproduct bij de firma zijn.

Volgens het persbericht zal de Grayscale Solana Trust beschikbaar zijn voor individuele en institutionele beleggers. Bovendien komt de lancering van het product op het moment dat SOL tokens dit jaar grote winsten melden.

Grayscale lanceert Solana Trust

De nieuwe Grayscale Solana Trust zal op dezelfde manier werken als de meervoudige beleggingsfondsen van het bedrijf. Grayscale heeft al andere trusts die beleggers blootstelling aan cryptocurrencies bieden, zoals Bitcoin, Basic Attention Token, Bitcoin Cash, Chainlink, Ethereum, Ethereum Classic, Decentraland en meer.

De CEO van Grayscale, Michael Sonnenshein, gaf commentaar op deze toevoeging en verklaarde:

We hebben op de eerste rij gezeten bij de reguliere acceptatie en acceptatie van crypto, en merken steeds vaker dat beleggers hun blootstelling diversifiëren buiten digitale activa zoals Bitcoin en Ethereum.

Sonnenshein merkte verder op dat Grayscale zijn cryptocurrency producten zou blijven uitbreiden en investeerders de mogelijkheid zou bieden om zich in de digitale economie te wagen. De Solana Trust wordt geleverd met een minimale investering van $ 25.000 en een gemiddelde jaarlijkse vergoeding van 2,5%.

Solana wint 10.000% in één jaar

Gegevens van CoinGecko laten zien dat Solana (SOL/USD) het afgelopen jaar met meer dan 10.000% is gestegen. Op dit moment, SOL geldt als de 5e grootste cryptomunt met een marktkapitalisatie of meer dan $ 66 miljard.

Het Solana netwerk wordt beschouwd als een “Ethereum moordenaar” omdat het de meeste problemen op het Ethereum netwerk probeert op te lossen.

Solana gebruikt een proof-of-history protocol waarmee het netwerk hoge transactiesnelheden kan bieden. Solana wordt beschouwd als het snelste blockchain netwerk op de markt. Het netwerk brengt ook lage transactiekosten in rekening van $ 0,01, wat een enorm contrast is met de extreem hoge kosten op Ethereum.

Door deze schaalbaarheid heeft Solana dit jaar veel adoptie gekregen. Projecten als Power Ledger migreerden begin dit jaar van Ethereum naar Solana. Volgens DeFi Llama is de totale waarde op de Solana blockchain meer dan $ 14 miljard, wat een opmerkelijke groei is ten opzichte van de $ 1,2 miljard TVL begin augustus.

The post Grayscale lanceert Solana Trust terwijl SOL 10.000% wint appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*