Crypto-Prijzen.nl

Gravitoken heeft de Binance Smart Chain overgenomen

Gravitoken heeft de Binance Smart Chain overgenomen

Een nieuw en uniek token neemt Binance Smart Chain over: Gravitoken , een autonoom, zwaartekrachtvrij rebasing community-token met een geautomatiseerde token terugkoop met burn. Het is ook uitgerust met een automatisch algoritme voor liquiditeitspools, dat garandeert dat de aanbodprijs blijft stijgen totdat deze $ 1.337.000 per token bereikt.

Gravitoken, of GRV, gebruikt een elastisch aanbodmechanisme om een dynamisch verband tussen aanbod en prijs te creëren. Dit is een volledig uniek mechanisme zonder enige marktanaloog. Hieronder vindt u enkele details over de routekaart van het token naar succes.

Liquiditeit van $50 miljoen als einddoel

Het uiteindelijke doel van Gravitoken is om een liquiditeit van $50 miljoen te verzamelen. De routekaart culmineert in fase zes, wanneer ze de tweede fase kunnen ingaan, wat resulteert in een historische ontwikkeling – het eerste crypto activa hedgefonds voor de gemeenschap – op voorwaarde dat het liquiditeitsdoel wordt bereikt samen met de noodzakelijke goedkeuring van de regelgevende instanties.

Gravitoken heeft de eerste drie fasen van de roadmap voltooid en bevindt zich momenteel in de vierde.

Ze zullen hun site ontwikkelen, hun dashboard lanceren, samenwerken met YouTube influencers, persberichten uitbrengen en een marketingcampagne voeren in Azië. Na het voltooien van de vierde fase wil Gravitoken NFT’s en Gravitoken Geyser creëren, een fysieke marketingcampagne voeren in Afrika en Spanje en andere initiatieven nemen om zijn marktpositie te vergroten.

The post Gravitoken heeft de Binance Smart Chain overgenomen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*