Crypto-Prijzen.nl

Gouverneur van New York overspoeld door verzoeken om vergunningen aan cryptominers te weigeren

Gouverneur van New York overspoeld door verzoeken om vergunningen aan cryptominers te weigeren

Na het harde optreden van China tegen cryptominers, zijn velen op zoek gegaan naar een nieuw huis, waarbij de VS een van de toplocaties is geworden. Sommige staten zijn natuurlijk vriendelijker voor de crypto industrie dan andere, zoals Florida. In feite heeft de burgemeester van Miami enige tijd geleden zelfs officieel mijnwerkers uitgenodigd om naar zijn stad te komen en kernenergie te gebruiken voor mijnbouw.

De staat New York valt daarentegen onder de categorie niet-zo-vriendelijke regio’s. Meerdere bedrijven die actief zijn in de staat hebben onlangs de staatsgouverneur Kathy Hochul verzocht toestemming te weigeren om de oude fossiele energiecentrales van de stad te gebruiken voor mijnbouw.

De brief die door meerdere organisaties werd ondertekend, riep op tot een milieubeoordeling van cryptomining in de staat en beweerde dat Proof-of-Work cryptomining enorme hoeveelheden energie gebruikt om computers van stroom te voorzien. Hun zorg is dat deze activiteit in New York de klimaatdoelstellingen van de staat zou kunnen ondermijnen.

Rusland staat mijnbouw toe tegen hogere tarieven

Ondertussen zijn de Russische autoriteiten van plan om mijnbouw toe te staan, maar ook om speciale elektriciteitstarieven in te voeren voor degenen die het in het land willen gaan doen. Nikolai Shulginov, de minister van Energie van het land, suggereerde het nieuwe kader voor energieverbruik dat nieuwe tarieven zou opleveren, en deze zou onderscheiden van die voor algemeen gebruik.

Hij voerde aan dat het land niet kan toestaan dat mijnwerkers profiteren van de situatie ten koste van lage elektriciteitstarieven voor woningen.

Wat betreft hoeveel stroom cryptomining daadwerkelijk verbruikt, heeft een onderzoek van de New York Digital Investmet Group uitgewezen dat het energieverbruik van Bitcoin het komende decennium onder 0,5% van het totale energieverbruik in de wereld zal blijven. De CO2 voetafdruk van de munt is echter afhankelijk van de prijsschommelingen van de munt.

The post Gouverneur van New York overspoeld door verzoeken om vergunningen aan cryptominers te weigeren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*