Crypto-Prijzen.nl

Gouverneur van Florida kondigt plannen aan om crypto te accepteren voor belasting

Gouverneur van Florida kondigt plannen aan om crypto te accepteren voor belasting

De gouverneur van Florida, Ron DeSantis, adopteert het gebruik van Bitcoin (BTC/USD) in de staat. De gouverneur is ook klaar om de volgende presidentskandidaat te zijn voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024 met een Republikeins ticket.

Florida accepteert belastingen in Bitcoin

DeSantis sprak maandag op een evenement waar hij zei dat de staat Florida werkte aan het accepteren van Bitcoin voor betalingen. De gouverneur merkte op dat hij staatsinstanties had opgedragen om “manieren te vinden waarop als een bedrijf belasting wil betalen in cryptocurrency aan Florida, we dat zouden moeten accepteren.”

Het regelgevingskader voor cryptovaluta in Florida is vriendelijk. De grootste stad van de staat, Miami, lanceerde vorig jaar de MiamiCoin. De burgemeester van deze stad, Francis Suarez, accepteert ook een deel van zijn loon in Bitcoin. Momenteel onderzoekt Miami manieren om de betaling van stadsmedewerkers in Bitcoin mogelijk te maken.

Gezien het hoge verkeer van crypto bedrijven die massaal naar Miami trekken, moet de staat beginnen met het accepteren van cryptobelastingen.

Het belastingkantoor van Seminole County in Orlando is in 2018 begonnen met het accepteren van cryptobetalingen na een samenwerking met BitPay. Deze stap was echter geen succes, maar het veroorzaakte controverse nadat werd ontdekt dat provinciale fondsen werden gebruikt om een particulier blockchain bedrijf op te richten.

Staten die strijden om crypto adoptie

De staat Florida heeft blijk gegeven van vriendelijkheid ten aanzien van crypto investeringen, maar moet nog grote stappen maken zoals andere rechtsgebieden. De staten Wyoming en Colorado zijn momenteel toonaangevend in het promoten van vriendelijke crypto regelgeving.

In 2019 keurde Wyoming verschillende blockchain-vriendelijke wetten goed die nu de groei van crypto bedrijven in de staat beginnen te bevorderen. Cryptobewaarbedrijven in de VS hebben ook staatsbankcharters ontvangen om in de staat te opereren.

In Colorado is de gouverneur pro-crypto. De gouverneur van de staat, Jared Polis, merkte op dat de staat inwoners tegen het einde van het jaar belasting zou laten betalen in cryptocurrencies. Hij merkte op dat de staat ook crypto betalingsalternatieven zou aanbieden in andere staatsvergoedingen. De staat zou echter geen van het geld dat in crypto is verzameld, houden, maar zou de activa later in USD omzetten.

Het bericht Gouverneur van Florida kondigt plannen aan om crypto te accepteren voor belasting verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*