Crypto-Prijzen.nl

Gotchiverse wordt gelanceerd op 31 maart

Gotchiverse wordt gelanceerd op 31 maart

Aavegotchi, de speelbare personages geladen met Aave’s rentedragende tokens (AAVE/USD), krijgen hun eigen metaverse – The Gotchiverse, die op 31 maart wordt gelanceerd, vernam Invezz uit een persbericht dat voor het eerst werd gepubliceerd op The Defiant.

Tussen een Tamagotchi en een spaarvarken

Aavegotchi zijn NFT’s die een kruising zijn tussen Tamagotchi en digitale spaarvarkens. Hun eigenaren moeten hen zorg bieden zodat ze groeien. De Gotchiverse is een 3D ruimte waar de personages elkaar kunnen ontmoeten, zich kunnen verplaatsen, dingen kunnen maken, nieuwe tokens kunnen verzamelen en uiteindelijk tegen indringers kunnen vechten.

Met deze metaverse is Aavegotchi overgestapt op een full-scale play-to-earn game. Spelers worden aangemoedigd om in-game activa te verzamelen die overeenkomen met ERC-20 tokens, die echte waarde hebben.

Nieuwe wegen inslaan

De metaverse, die op 31 maart wordt gelanceerd, geeft de Aavegotchi eigenaarsgemeenschap manieren om in realtime buiten Discord en Twitter te communiceren. Het team achter het spel probeert op deze manier nieuwe wegen in te slaan.

Jesse Johnson, COO van Pixelcraft Studios, die voor de Aavegotchi DAO werkt en de game tot nu toe heeft ontwikkeld, zei:

We nemen hier eigenlijk een zeer ambitieuze taak op ons. We experimenteren met iedereen in dezelfde wereld op hetzelfde exemplaar.

Wat betekent dit? Hoewel er geen tekort is aan games waarin spelers in een virtuele wereld spelen en met elkaar kunnen communiceren, zijn die werelden meestal kopieën. Het is niet voor elke speler mogelijk om elke andere speler tegelijkertijd te zien, omdat netwerken niet krachtig of snel genoeg zijn. Aavegotchi werkt eraan om dat probleem op te lossen.

Hoe u Gotchiverse kunt spelen

Een manier om Gotchiverse te spelen is door middel van een race van het type Pac-Man om waardevolle spullen op te rapen die rondslingeren. Die komen overeen met echte ERC-20 activa. Als de ene Aavegotchi de andere verslaat voor een bepaald bezit, is het belangrijk dat er geen verwarring bestaat over wie het als eerste kreeg. Hier komt het realtime-element om de hoek kijken.

Vier nieuwe items vrijgegeven

The Gotchiverse zal vier nieuwe in-game assets uitbrengen – FUD, FOMO, ALPHA en KEK – die gezamenlijk Alchemica worden genoemd. Ze worden gerangschikt van zeldzaam tot minst zeldzaam. Al deze kunnen worden ingewisseld voor echte tokens, die kunnen worden gebruikt op Polygon (MATIC/USD) of Ethereum (ETH/USD).

Het bericht Gotchiverse wordt gelanceerd op 31 maart verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*