Crypto-Prijzen.nl

Google werkt met Dapper Labs, moet u investeren in FLOW?

Google werkt met Dapper Labs, moet u investeren in FLOW?

Crypto community fights back against Google censorship

Flow FLOW/USD is een snelle, gedecentraliseerde en ontwikkelaarsvriendelijke blockchain die speciaal is ontworpen als de basis voor een nieuwe generatie apps en voor de activa die ze aandrijven.

Flow is een Layer 1 blockchain ontwikkeld door het team achter CryptoKitties, Dapper Wallet en NBA Top Shot.

Het Google partnerschap als katalysator voor groei

In augustus zagen we hoe het FLOW token zijn waarde met 114% verhoogde.

Op 14 september plaatste Forbes een artikel waarin stond dat Google een gigantische stap heeft gezet in de richting van het op blockchain gebaseerde Web 3.0.

Ze hebben dit gedaan via een samenwerking met Dapper Labs, een in Canada gevestigd Non-Fungible Token blockchain platform.

In het kader van deze samenwerking is Google bedoeld om ondersteuning te bieden voor Web 3.0 producten en services zoals NFT’s en marktplaats.

Daarnaast gaat Google Cloud aan de slag als netwerkoperator voor de Flow blockchain van Dapper Lab.

Hierdoor kan Google helpen bij het opschalen van de Flow blockchain in de toekomst.

Janet Kennedy, vice-president van Google Cloud Noord-Amerika, sprak haar kant uit over deze samenwerking, aangezien deelname een meerjarige overeenkomst tussen Google en Dapper Labs betekent.

De CEO van Dapper Labs, Roham Gharegozlou, bevestigde officieel de samenwerking op Twitter en heette Google een warm welkom.

Aangezien FLOW het native cryptocurrency token op de Flow Blockchain is, zou deze verhoogde media aandacht en samenwerking de waarde ervan mogelijk veel hoger kunnen brengen; laten we eens kijken met hoeveel.

Investeren in Flow (FLOW)?

Op 16 september had Flow (FLOW) een waarde van $ 21,41.

Om echt te zien wat voor soort potentiële impact dit partnerschap kan hebben op zijn groei in termen van waarde, zullen we dit waardepunt vergelijken met zijn hoogste waarde ooit en met zijn prestaties in augustus.

In termen van zijn hoogste waarde ooit, was FLOW op 4 april $ 42,40 waard.

Wanneer we de waarde op 4 april vergelijken met de waarde op 16 september, kunnen we zien dat FLOW op zijn hoogtepunt een waarde had die $ 20,99 hoger of 98% hoger was.

Vervolgens kijken we naar de prestaties in augustus in termen van waarde.

Het laagste waardepunt van FLOW was op 9 augustus, toen de waarde slechts $ 21,08 was.

Het hoogste waardepunt van FLOW was op 30 augustus, waar het token zijn waarde verhoogde naar $ 28,62.

Dat gezegd hebbende, kunnen we zien dat het token gedurende de maand met $ 7,54 in waarde is gestegen, wat een stijging van 35% is.

Met de samenwerking met een groot bedrijf als Google kunnen we verwachten dat deze oplossingen en toevoegingen aan de blockchain de waarde ervan nog verder zullen verhogen.

Tegen eind september kunnen we verwachten dat de waarde van FLOW zal stijgen tot $ 25, wat het een waardevolle investering maakt.

The post Google werkt met Dapper Labs, moet u investeren in FLOW? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*