Crypto-Prijzen.nl

Google Pay arriveert in de cryptosector via een samenwerking met Bakkt

Google Pay arriveert in de cryptosector via een samenwerking met Bakkt

Bakkt holds a Series B funding round, raises over $300m

Bakkt, een bekende markt voor digitale activa, is onlangs een nieuw partnerschap aangegaan met een enorm potentieel om nieuwe crypto gebruikers naar de industrie te brengen. De samenwerking is tot stand gekomen met niemand minder dan Google zelf, waarbij Bakkt van plan is zijn Google Pay service te gebruiken om crypto adoptie te stimuleren.

Volgens het onlangs gepubliceerde persbericht kunnen gebruikers binnenkort hun Bakkt Visa betaalpas rechtstreeks toevoegen aan Google Pay en hun cryptogeld uitgeven via de betalingsservice van Google.

Bakkt Visa Debit Card is ook een relatief nieuwe optie voor diegenen die hun munten willen uitgeven. Het werd eerder dit jaar uitgebracht, wat het behoorlijk indrukwekkend maakt dat Bakkt er al in is geslaagd een deal te sluiten die het zal combineren met Google Pay.

Het proces zal digitale valuta’s omzetten in fiat-valuta’s voordat deze op de rekening van de ontvanger arriveren, zodat handelaren fiat kunnen blijven ontvangen, terwijl de gebruikers van Bakkt met crypto zullen betalen. Met de verhuizing zal het aantal dingen dat gebruikers met crypto kunnen kopen drastisch toenemen.

Bakkt krijgt ook toegang tot Google Cloud en zijn tools

Naast het combineren van hun betaalproducten, zal Google Bakkt ook toestaan om zijn Google Cloud te gebruiken, als zijn voorkeurscloudprovider. Hierdoor kan het zijn diensten op de markt brengen aan Amerikaanse handelaren en retailers, en nieuwe analyse-, AI- en ML-technologie en -tools implementeren via de eigen tools van de cloud.

Hierdoor kunnen de partners van het bedrijf de tools gebruiken om gedragspatronen van consumenten te identificeren en hun eigen bedrijf dienovereenkomstig te organiseren. Bakkt CEO, Gavin Michael, zei dat het partnerschap dient als een bewijs van Bakkt’s sterke positie in de crypto ruimte en dat het het bedrijf in staat zal stellen om door te gaan met het creëren van het beste, meest innovatieve platform dat zal kunnen opschalen om te voldoen aan de behoeften van miljoenen gebruikers.

The post Google Pay arriveert in de cryptosector via een samenwerking met Bakkt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*