Crypto-Prijzen.nl

Golem Network rolt een app uit waarmee gebruikers ETH op laptops kunnen minen

Golem Network rolt een app uit waarmee gebruikers ETH op laptops kunnen minen

Golem Network, een flexibel open-sourceplatform dat gedemocratiseerde toegang tot digitale bronnen wil bieden, heeft een app gelanceerd waarmee iedereen met een laptop crypto kan minen. Het bedrijf onthulde dit nieuws via een blogpost op 23 september en merkte op dat de app Torg heet. Naar verluidt draait Torg op het Golem netwerk en kunnen gebruikers Ethereum (ETH/USD) op een gemakkelijke, intuïtieve en niet-bewarende manier ontginnen.

Volgens de blogpost laat Torg Windows gebruikers taken berekenen om shares te verdienen. Het netwerk gebruikt deze aandelen vervolgens om ETH te minen. Terwijl de app ETH mijnt, verdienen gebruikers het Golem token (GLM/USD). Golem Network voert vervolgens betalingen uit via een Layer 2 Polygon betalingsdriver. Deze betalingsdriver helpt eventuele hoge transactiekosten in verband met het ERC-20 GLM token te minimaliseren.

Volgens de CEO van Golem Network, Piotr Janiuk, maakt deze lancering deel uit van het doel van het project om meer use-cases te benutten. Volgens hem is Torg een manier voor het bedrijf om zijn vooruitgang op meerdere technische ontwikkelingsgebieden te laten zien en deze te testen voordat deze worden gebruikt voor eindgebruikers en het groeiende aantal ontwikkelaars van het ecosysteem.

Janiuk heeft toegevoegd,

De Torg implementatie helpt ook bij het verbeteren van de Golem markt: de use-case voor mijnbouw opent nieuwe manieren om een gezonde en efficiënte markt te bereiken door aanvullende tools te bieden voor het optimaliseren van passief inkomen met Golem.

De vereisten van Torg kunnen het gebruikersbestand beperken

De minimale vereisten voor het uitvoeren van de Torg toepassing zijn een Windows 10 besturingssysteem en een grafische kaart met 6 GB RAM of meer. Deze vereisten beperken PC’s die de toepassing aankunnen tot high-end gaming laptops, die relatief duur zijn. Het is ook de moeite waard om te overwegen dat een grafische kaart met 6 GB RAM slechts ongeveer 26 MH/s zal produceren.

Als zodanig zullen de mijnopbrengsten marginaal zijn als rekening wordt gehouden met het stroomverbruik van de laptop. Volgens mijnbouwcalculators kan mijnbouw met een PC met een grafische kaart van 6 GB een dagelijkse opbrengst van ongeveer $ 0,06 (£ 0,044) genereren. Met een dergelijk rendement zou het volgens Coinwarz, een ETH mijncalculator, meer dan drie maanden nodig hebben om $ 6 (£ 4,38) te krijgen voor het delven van ETH. Hoewel de beloningen afhankelijk zijn van hoe krachtig een grafische kaart is, kunnen ze nog steeds niet overeenkomen met iemand die een mijnbouwinstallatie gebruikt.

Om ervoor te zorgen dat niemand zich buitengesloten voelt, merkte Golem Network op dat je niet per se high-end GPU’s nodig hebt om aandelen te produceren en GLM te verdienen. Het bedrijf merkte op dat het bezig is met het integreren van CPU-berekeningen in Torg.

Hoewel Janiuk gelooft dat deze ontwikkeling het Golem ecosysteem zal helpen uitbreiden, bloedt GLM na een verlies van 4,29% in de afgelopen 24 uur om van eigenaar te wisselen voor $ 0,4683 (£ 0,34) op het moment van schrijven.

The post Golem Network rolt een app uit waarmee gebruikers ETH op laptops kunnen minen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*