Crypto-Prijzen.nl

Goldman Sachs is van plan OTC handel voor Ethereum opties aan te bieden

Goldman Sachs is van plan OTC handel voor Ethereum opties aan te bieden

Goldman Sachs heeft plannen aangekondigd om over-the-counter (OTC) handel in Ethereum (ETH/USD) aan haar klanten aan te bieden. De gigant van Wall Street schrijft dit toe aan de toegenomen interesse en vraag naar Ether.

De lancering van dit product komt nadat Goldman Sachs de lancering van een OTC optiehandel voor Bitcoin (BTC/USD) aankondigde. Deze service is gelanceerd via Galaxy Digital, een digitale fondsbeheerder die liquiditeit biedt voor de cryptocurrency producten van Goldman Sachs.

Goldman Sachs biedt handel in Ether OTC opties aan

Goldman Sachs merkte op dat de interesse van klanten in Ethereum groeide vanwege een verwachte verschuiving naar een PoS model. Ethereum gaat over van een proof-of-work model naar een PoS model, en deze stap was positief voor ETH.

Het wereldwijde hoofd voor cryptohandel bij de investeringsbank, Andrei Kazantsev, bevestigde dat OTC Ethereum opties binnenkort zouden worden gelanceerd. OTC transacties gaan gepaard met grote sommen geld en zijn gericht op institutionele beleggers.

De lancering van Ethereum OTC handelsopties toont de toegenomen interesse van grote bedrijven in cryptocurrencies. Momenteel biedt Goldman Sachs geen spotcryptohandel aan, maar het heeft andere cryptoproducten zoals exchange-traded funds (ETF’s) en handel in opties.

De groeiende populariteit van ETH

Ethereum gaat binnenkort over in een POS consensus, wat bijdraagt aan het vergroten van de handelsvolumes van het token. Ethereum is de grootste altcoin qua marktkapitalisatie.

PoS netwerken verbruiken minder energie dan PoW netwerken die afhankelijk zijn van hoge rekenkracht. Verwacht wordt dat een PoS consensus ETH toegankelijker zal maken. Bovendien wordt verwacht dat Ether staking schuldbeleggers naar het token zal trekken vanwege de belofte van een hoog rendement.

Staken is een proces waarbij tokens voor een bepaalde periode in een netwerk worden vergrendeld. Dit zou het staken van Ether vergelijkbaar maken met het kopen van een obligatie, een aantrekkelijke investeringsoptie voor veel instellingen.

Deze ontwikkelingen zijn bullish voor Ethereum en analisten geloven nu dat het token op weg kan zijn naar een grote bullish rally. Sommige voorspellingen plaatsen Ethereum tegen het einde van het jaar op meer dan $ 10,00. Op het moment van schrijven handelde Ether volgens CoinGecko op $ 3.348,81.

Het bericht Goldman Sachs is van plan OTC handel voor Ethereum opties aan te bieden verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*