Crypto-Prijzen.nl

Gnosis overweegt lancering van een token voor Gnosis Protocol

Gnosis overweegt lancering van een token voor Gnosis Protocol

Gnosis overweegt een nieuwe laag voor DEX handel te lanceren, Gnosis Protocol, dat problemen met het bestellen van transacties binnen een blok oplost, leerde Invezz van hun forum. Kortom, de potentiële geëxtraheerde waarde gaat naar mijnwerkers, oplossers en gebruikers. GP kan ook besparen op market maker fees en gaskosten. Als het token een goede kans van slagen heeft, rechtvaardigt dit de verhoogde potentiële verwatering.

Voordelen van een nieuwe token

In dit stadium is GP eigendom van GNO houders en elk initiatief moet worden genomen met hun voordeel in gedachten. Een van de voordelen is een grotere flexibiliteit. Met de behoeften van projecten als Gnosis Auctions en Gnosis Treasury zal rekening moeten worden gehouden zolang GNO ermee verbonden is. Uiteindelijk betekent dit minder flexibiliteit. Over het algemeen hebben Gnosis en GNO problemen gehad met het vinden van een duidelijk verhaal. Het beperkte risico voor GnosisDAO/GNO houders maakt dit echter meer dan goed. Het risico voor de waarde van het token kan worden beperkt, zelfs bij het inschakelen van een programma waarin veel tokens worden weggegeven.

Waarde afgeleid van bestuursrechten

In dit stadium zou GNO waarde moeten putten uit de verschillende producten onder het Gnosis merk en uit bestuursrechten over GnosisDAO, dat een breed scala aan lucratieve activa beheert, zoals de schatkist van 150k Ethereum (ETH/USD). Als GNO of GnosisDAO houders een groot deel van GP tokens krijgen, kan dit ertoe leiden dat ze veel baat hebben bij GP als dit lukt en schade kan oplopen als dat niet het geval is.

Te verrekenen batches bij elk blok

Als een solide deel van de DEX transacties via het Gnosis Protocol gaat, zullen gunstige netwerkeffecten een rol gaan spelen. Hoewel het mogelijk is om zaken als een langere batchtijd aan te moedigen, zijn de makers van Gnosis van mening dat het niet optimaal is om gebruikers te vragen hun gedrag te veranderen. In het beste geval zouden batches per blok worden afgerekend en groot genoeg zijn om de netwerkeffecten te bewerkstelligen.

Focus op vergoedingen en oplossers

Ten slotte vereist het token oplosser en vergoedingsbeheer. Het is niet duidelijk of degenen die geïnteresseerd zijn in en gekwalificeerd zijn om oplossers te besturen, ook gekwalificeerd en geïnteresseerd zijn in bestuursvergoedingen.

The post Gnosis overweegt lancering van een token voor Gnosis Protocol appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*