Crypto-Prijzen.nl

GMT stijgt hard door nieuws over samenwerking: beste plekken om GMT te kopen

GMT stijgt hard door nieuws over samenwerking: beste plekken om GMT te kopen

GMT werd begin maart 2022 op Binance genoteerd. Het is de native token van STEPN, een Web 3.0-platform dat tot doel heeft de fitnessindustrie te transformeren door mensen een stimulans te geven om te gaan wandelen, hardlopen of basisoefeningen te doen. Het is de afgelopen 24 uur met 98% gestegen.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je GMT kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om GMT nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is GMT?

Het token van STEPN helpt gebruikers om fitter te worden door hen sneaker-NFT’s te verkopen. Nadat ze ze hebben gekocht, moeten ze een app downloaden en installeren en vervolgens de GPS-functie activeren.

Ze beginnen dan geld te verdienen in GMT wanneer ze rennen, lopen of een andere fysieke activiteit doen. Het GMT-token wordt ook gebruikt voor governance en merchandise-verkoop.

De verdiende tokens kunnen worden gebruikt om nieuwe sneakers te minten. Ze kunnen in de app worden verbrand om toegang te krijgen tot functies zoals het upgraden van edelstenen, het maken van hoogwaardige sneakers en het deelnemen aan bestuursstemmingen.

Ten slotte kunnen spelers hun NFT-sneakers leasen of verkopen op de marktplaats. Hun geld wordt opgeslagen in de in-app portemonnee, die een swap-functie heeft.

Moet ik nu GMT kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

GMT prijsvoorspelling

Digital Coin Price voorspelt dat GMT dit jaar voor gemiddeld $2,66 zal worden verhandeld. Dit zal oplopen tot een gemiddelde van $3,04 in 2023, $3,17 in 2024, $3,83 in 2025, $3,73 in 2026 en $3,88 in 2026.

GMT op social media

The post GMT stijgt hard door nieuws over samenwerking: beste plekken om GMT te kopen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*