Crypto-Prijzen.nl

GME Remittance sluit zich aan bij RippleNet om overmakingen naar Thailand te stroomlijnen

GME Remittance sluit zich aan bij RippleNet om overmakingen naar Thailand te stroomlijnen

Global Money Express Co. Ltd, een toonaangevende niet-bancaire betalingsdienstaanbieder in Zuid-Korea, heeft zich aangesloten bij het RippleNet netwerk. Ripple kondigde dit nieuws op 10 augustus aan en zei dat de toetreding tot RippleNet het bedrijf heeft geholpen een verbinding tot stand te brengen met Siam Commercial Bank (SCB), de op twee na grootste bank in Thailand. Naar verluidt heeft SBI Ripple Asia dit partnerschap gefaciliteerd, dat tot doel heeft betalingen van Zuid-Korea naar Thailand te versnellen en op te schalen.

Volgens de aankondiging sloot Global Money Express zich aan bij RippleNet om verbinding te maken met bestaande klanten op het netwerk en om zijn overmakingsdiensten uit te breiden naar andere regio’s. Op dit moment wonen er ongeveer 184.000 Thaise burgers in Zuid-Korea. Dit betekent dat de Thaise bevolking de derde grootste van het land is, na Chinese en Vietnamese burgers.

Met dit in gedachten is Global Money Express, beter bekend als GME Remittance, verhuisd om betalingen van Zuid-Korea naar Thailand te vergemakkelijken, waardoor Thaise staatsburgers naadloos geld terug naar huis kunnen sturen. Afgezien van deze overmakingscorridor, wil het bedrijf ook uitbreiden naar de VS en Europa.

De directeur en COO van het bedrijf, Subash Chandra Poudel, verklaart de beslissing van GME Remittance om samen te werken met Ripple en zei dat RippleNet een naadloze lancering in nieuwe landen mogelijk maakt. Bovendien wees hij erop dat RippleNet binnen twee weken na lancering in een nieuw land nieuwe partners biedt, waardoor de tijd die nodig is voor marketing wordt beperkt. Door deze hulp gelooft Poudel dat GME Remittance een voorsprong zal krijgen op zijn concurrenten.

De overmakingsindustrie in de APAC regio blijft snel groeien

Poudel merkte verder op dat,

Sinds de lancering van onze samenwerking heeft ons team geprofiteerd van de robuustheid van RippleNet, waar transacties bij elke stap van het proces worden gevolgd, waardoor het gemakkelijk wordt om snel en transparant geld over de grens te verzenden.

Emi Yoshikawa, Vice President of Corporate Strategy and Operations van Ripple, verwelkomde GME Remittance bij RippleNet en zei dat de overmakingscorridors die hoogwaardige betalingen nodig hebben in de regio Azië-Pacific (APAC) exponentieel groeien omdat mensen altijd geld moeten verzenden.

Yoshikawa voegde eraan toe dat Ripple blij is om met GME Remittance samen te werken vanwege de superieure klantervaring. Volgens hem zal het bedrijf genieten van een versnelde expansie naar nieuwe markten door verbinding te maken met RippleNet’s netwerk van gevestigde partners.

Hoewel GME Remittance is ingesteld om betalingen tussen Zuid-Korea en Thailand te stroomlijnen, is het vermeldenswaard dat het niet de enige entiteit op RippleNet is die overmakingen tussen de twee landen ondersteunt.

Andere organisaties die het overmakingskanaal tussen Zuid-Korea en Thailand bedienen, omvatten, maar zijn niet beperkt tot, CROSS ENF en Sentbe.

The post GME Remittance sluit zich aan bij RippleNet om overmakingen naar Thailand te stroomlijnen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*