Crypto-Prijzen.nl

Gigantische Singaporese beurs, Coinstore, zal kantoren in India opzetten

Gigantische Singaporese beurs, Coinstore, zal kantoren in India opzetten

Singapore's Monetary Authority published new rules

Momenteel is het regelgevingskader voor cryptovaluta in India wankel. Deze onzekerheid heeft Coinstore, een van de grootste crypto handelsplatforms in Singapore, er echter niet van weerhouden om een basis in het land te vestigen.

De beurs heeft nu de lancering aangekondigd van een fonds van $ 20 miljoen dat zal worden gebruikt om drie nieuwe kantoren te openen in verschillende steden in India, waaronder Bangalore, Delhi en Mumbai.

Coinstore lanceert diensten voor India

Coinstore heeft de lancering aangekondigd van een nieuw web en app platform in India. De beurs wil spot- en futureshandel aanbieden voor Indiase beleggers. Het platform vereist een Know Your Customer verificatie van handelaren.

De beurs verklaarde:

Coinstore is erg enthousiast om onze diensten naar onze gebruikers in India te brengen! Heel erg bedankt voor uw niet-aflatende steun aan Coinstore terwijl we onze diensten blijven uitbreiden.

Het hoofd marketing bij Coinstore, Charles Tan, heeft verklaard dat ondanks het strikte regelgevende kader in India, het strikte KYC proces en de veiligheidsmaatregelen Indiase investeerders zullen beschermen. Hij verklaarde dat dit proces “van nature de Indiase gebruikers beschermt en de wettigheid van bepaalde cryptocurrencies zal verduidelijken”.

Momenteel heeft de beurs al meer dan 60.000 gebruikers in India en het verwacht dat dit team op korte termijn met 10 tot 20 keer zal groeien.

“We zijn erg verheugd dat we onze app in India hebben gelanceerd. Met meer dan 20% van onze actieve gebruikers uit India, hebben we besloten om lokale activiteiten te starten om onze Indiase gebruikers volledig te ondersteunen.”

Regelgevingskader voor cryptovaluta in India

In de aankondiging verklaarde Coinstore dat het fonds van $ 20 miljoen voor het opzetten van de nieuwe kantoren de personele middelen van het bedrijf zou uitbreiden. Er zijn ongeveer 100 nieuwe kantoren opgezet om klantenondersteuning, marketing en operationele diensten aan te bieden.

Het Indiase parlement heeft aangekondigd dat het tijdens de Winter Session 26 nieuwe wetsvoorstellen zal lanceren. Een van deze wetsvoorstellen omvat het verbieden van particuliere cryptocurrencies en het creëren van een officiële digitale valuta.

Dit wetsvoorstel heeft echter niet de betekenis van het woord “privé” verduidelijkt. De aankondiging heeft al voor opschudding gezorgd op de cryptocurrency beurs WazirX. Binnen twee uur na de aankondiging leidde een paniekuitverkoop op de beurs tot een daling van 14,8% in de Bitcoin prijzen.

The post Gigantische Singaporese beurs, Coinstore, zal kantoren in India opzetten appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*