Crypto-Prijzen.nl

Ghanese kunstenaar Kojo Marfo lanceert NFT collectie

Ghanese kunstenaar Kojo Marfo lanceert NFT collectie

Kojo Marfo, een gerenommeerde Ghanese kunstenaar, heeft de lancering aangekondigd van een non-fungible token (NFT) collectie. Deze NFT collectie zal in april 2022 worden geslagen en zal een uitbreiding zijn van de arbeidsethos van Marfo en maatschappelijke veranderingen belichten.

Deze NFT collectie wordt gelanceerd in samenwerking met JD Malat Gallery. JD Malat Gallery is een in Londen gevestigd bedrijf dat in 2017 is opgericht. Het bedrijf werkt met gevestigde en opkomende wereldwijde kunstenaars en biedt hen een snel veranderende ruimte.

Kojo Marfo lanceert een NFT collectie

De Marfo NFT collectie zal vergelijkbare elementen bevatten, zoals Pablo Picasso, maskers en andere artefacten. De kunstenaar gelooft dat kunst de communicatie stimuleert en mensen in staat stelt nieuwe ideeën aan te boren en creativiteit te verkennen.

Volgens Marfo zijn NFT’s een manier om nieuwe mensen te bereiken, hetzij door investeringen, hetzij door zich te richten op de kunstwereld. NFT’s overbruggen de echte en digitale wereld, waardoor artiesten toegang hebben tot de juiste communicatiekanalen.

De NFT collectie zal deze sterke verbindingen tussen de echte wereld en de virtuele wereld betekenen. De NFT collectie is gemaakt met behulp van 250 functies die worden aangeboden met behulp van een algoritme dat unieke NFT’s genereert. De NFT collectie is geïnspireerd op ervaringen uit het verleden en de Ghanese oorsprong van Marfo.

Een deel van de opbrengst van de verkoop van deze NFT gaat naar een goed doel naar keuze. Het geld gaat naar het helpen van kwetsbare kinderen en mensen.

Samenwerking met JD Malat Gallery

Marfo’s NFT collectie wordt gelanceerd via een samenwerking met de JD Malat Gallery. De galerij stelde meer dan 1000 kunstenaars in het VK in staat om hun kunst te tonen, en de stukken die door Marfo waren gemaakt, kregen veel lof. De Marfo NFT’s zijn exclusief voor de JD Malat Gallery, maar zullen ook beschikbaar zijn voor een wereldwijd publiek.

Met de lancering van deze NFT’s wil Marfo de voorrang geven aan de huidige en toekomstige verzamelaars van zijn kunstwerken. Gezien zijn reputatie in de kunstwereld, zal de vraag naar NFT’s naar verwachting toenemen. Ze belichten de reis die de kunstenaar heeft gemaakt.

Het bericht Ghanese kunstenaar Kojo Marfo lanceert NFT collectie verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*