Crypto-Prijzen.nl

Geojam lanceert nieuwe crypto token $JAM op Lattice

Geojam lanceert nieuwe crypto token $JAM op Lattice

Geojam, een social media app voor muziek, heeft zijn nieuwe $JAM cryptotoken gelanceerd op DEX Lattice, een lanceerplatform dat wordt aangedreven door het Hypergraph protocol van Constellation Network, zo vernam Invezz uit een persbericht. De $JAM tokenvoorverkoop bracht $ 5,9 miljoen op via twee privéverkooprondes.

Een revolutie teweegbrengen in gemeenschapsinteractie

$JAM is bedoeld om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop fans en makers met elkaar omgaan. Onder de beroemde investeerders in Geojam zijn Mariah Carey en Nyjah Huston. De release van het token op Lattice zal de scheppende economie transformeren door het genereren van inkomsten en gedecentraliseerd bestuur aan het roer van sociale netwerken te plaatsen.

Het launchpad stelt de gebruikers van de muziek-app voor sociale media in staat om rechtstreeks met artiesten te communiceren en hen te ondersteunen. Dit is mogelijk dankzij het uitzetten van pools en vereenvoudigde mechanismen voor een nieuw-naar-crypto gebruikersbestand.

Sarah Figueroa, CEO en mede-oprichter van Geojam, merkte op:

Met onze crypto token kunnen artiesten en fans hun collectieve invloed benutten op een manier die nog nooit eerder is gedaan om nieuwe kansen te creëren en hen een manier te bieden om samen te verdienen. Artiesten willen dieper in contact komen met hun fans, terwijl fans ook de wens hebben getoond om met hun favoriete artiesten om te gaan. $JAM beloningsstimulansen bieden een belangrijk voordeel voor de gemeenschap, terwijl ze artiesten ook in staat stellen geld te verdienen met hun fandom.

Directe cryptobetalingen verwijderen barrière tussen makers en fans

Het token van Geojam zal de barrière tussen makers en fans wegnemen door directe cryptobetalingen mogelijk te maken, wat beide partijen zal compenseren voor hun tijd en moeite. Blockchain-technologie zorgt ervoor dat fans en artiesten een adequate vergoeding krijgen voor het gebruik van hun ideeën en werk dankzij een unieke, onveranderlijke ID, tijdstempel en rechteninformatie in het grootboek.

Justin Rosenbaum, Chief Growth Officer voor Geojam, zei:

Constellation brengt het unieke niveau van transparantie dat we nodig hebben om artiesten rechtstreeks met fans in contact te brengen. De $JAM gemeenschap bepaalt wat er op het platform gebeurt, wat betekent dat artiesten en fans kunnen samenwerken aan gemeenschappelijke doelstellingen binnen ons ecosysteem en de beloningen kunnen delen.

Fans vormen een economie waar ze $JAM cryptocurrency kunnen verdienen door deel te nemen aan de app en deel te nemen aan verschillende activiteiten, zoals het delen van muziek en het streamen van video’s en het uitnodigen van vrienden om mee te doen. Elke maker kan een pool creëren waarin zijn fans hun $JAM tokens inzetten om hun gezamenlijke ideeën tot leven te zien komen. Dat is niet alles: fans kunnen hun $JAM tokens ook gebruiken om merchandise te kopen in de $JAM winkel.

Ben Jorgensen, CEO en mede-oprichter van Constellation Network, vertelde:

Als consumententoepassing is het essentieel voor het klantenbestand van Geojam om de veerkracht, snelheid en kosteneffectiviteit te hebben die kenmerkend zijn voor de Hypergraph. We zijn verheugd dat Geojam zich bij onze community heeft aangesloten en kijken ernaar uit om hun gebruikersbestand een ongeëvenaarde gedecentraliseerde valuta ervaring te bieden.

The post Geojam lanceert nieuwe crypto token $JAM op Lattice appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*