Crypto-Prijzen.nl

Gennix gaat live, GNNX token vermeld op KingSwap en PancakeSwap

Gennix gaat live, GNNX token vermeld op KingSwap en PancakeSwap

Technicorum Holdings, incubator van het innovatieve DeFi- en NFT-project KingSwap, heeft aangekondigd dat Gennix live is gegaan. Gennix is een microkredietprotocol, dat als doel heeft de financiële ongelijkheid op de blockchain te verminderen. Het heeft het $GNNX token genoteerd op PancakeSwap en KingSwap en heeft tot doel een eerlijk systeem voor alle beleggers te creëren door te profiteren van hoge opbrengsten en lage zekerheden.

Keefe Tan, projectdirecteur van Gennix, merkte op:

“We zijn verheugd om eindelijk het volledige Gennix microleningplatform en het Gennix token te lanceren. We geloven dat het een belangrijke rol zal spelen bij het vormgeven van het leen- en uitleen ecosysteem op de blockchain. Het Gennix protocol is gemaakt om gelijkheid, transparantie en vertrouwen te bevorderen. Vermelding op KingSwap en PancakeSwap zorgt ervoor dat gebruikers kunnen profiteren van het lage onderpand en de hoge opbrengsten via beurzen met lage transactiekosten en snelle bevestigingstijden voor snelle uitvoering van transacties.”

Maximale voorverkoop voor GNNX ingesteld op 5.000.000

De limiet voor de voorverkoop voor het $GNNX token was vastgesteld op 5.000.000 met een openbare verkooptokenprijs voor $ GNNX van $ 0,05 USD en een totale tokenvoorraad van 1.000.000.000. Het token draait op BEP-20 en BEP-1155 op de Binance Smart Chain.

Aandeelhouders worden steeds meer afkerig van investeringen in projecten op basis van hun beloftes op het gebied van duurzaamheid. Gennix token en microleningprotocol hebben Blacklist mogelijkheden en Trustscore protocol geïmplementeerd met een Proof-of-Stake consensusmodel, dat het projectteam verplicht om hun kapitaal in het netwerk in te zetten.

Het inzetten van GNNX tokens maakt het voor gebruikers mogelijk om hun vermogenswinst te vergroten met tal van voordelen in een korte- en langetermijnplan, waaronder:

  • Interactie met leen- en uitleenprotocollen
  • Stemrechten van de gemeenschap verkrijgen
  • Binaire optieplannen
  • Exclusieve Gennix NFT’s kopen die tot extra beloningen leiden

Kredietverstrekkers op het Gennix platform kunnen de GNNX tokens gebruiken om passieve inkomsten te genereren, inactieve fondsen te voorkomen en te profiteren van hogere rentetarieven op leningen. Evenzo kunnen leners op het platform de tokens gebruiken om digitale activa aan te houden door ze als onderpand voor een lening te gebruiken.

Gelijkheid bevorderen

Gennix biedt voordelen voor stakers, kredietverstrekkers en kredietnemers binnen het Gennix ecosysteem. Door het nieuw vrijgegeven token uit te zetten en gebruik te maken van het Gennix protocol, krijgen bedrijven voldoende financiering om de dagelijkse zakelijke uitgaven te dekken.

The post Gennix gaat live, GNNX token vermeld op KingSwap en PancakeSwap appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*