Crypto-Prijzen.nl

Genius Yield gebruikt Cardano’s EUTxO om unieke DEX te lanceren

Genius Yield gebruikt Cardano’s EUTxO om unieke DEX te lanceren

De goed gedocumenteerde uitdagingen rond schaalvergroting, die leiden tot buitensporige gastarieven, verhinderen de mainstream acceptatie van betrouwbare oplossingen. Om deze reden is Cardano (ADA/USD) naar voren gekomen als een redelijk alternatief.

Het is een zeer schaalbare, veilige, energiezuinige blockchain van de derde generatie die gebruikmaakt van de EUTxO modelgegevensstructuur om de ontwikkelaars- en gebruikerservaring te verbeteren.

Grotere kans op succesvolle transacties

Cardano’s EUTxO architectuur heeft veel voordelen ten opzichte van het accountgebaseerde Ethereum model (ETH/USD). Een daarvan is dat het mogelijk is om de impact van een transactie te bepalen en deze lokaal te valideren voordat deze op het mainnet wordt bevestigd. Door voorspelbare vaste vergoedingen hebben transacties meer kans van slagen.

Het eerste orderboek DEX met yield optimizer

Genius Yield gebruikt EUTxO om een uniek orderboek DEX met een yield-optimizer vrij te geven. Het is non-custodial met geconcentreerde liquiditeit, leerde Invezz uit een persbericht op aggregator CoinFi.

Geconcentreerde liquiditeit maakt het mogelijk om tijdelijk verlies te minimaliseren en de kapitaalefficiëntie te maximaliseren. Dit heeft een diepere liquiditeit voor handelaren en meer beloningen voor liquiditeitsverschaffers als resultaat.

DEX wordt gelanceerd in de eerste zes maanden van dit jaar

Er loopt momenteel een ISPO, waarin ADA houders hun belang kunnen delegeren aan een van de vier officiële Genius Yield Stake Pools. Genius heeft 10 miljoen GENS toegewezen en meer dan een derde van de opbrengst verdeeld, wat overeenkomt met 3,5 miljoen.

Gefragmenteerde liquiditeit voor responsieve liquiditeitscurve

De Genius DEX, die ook over gefragmenteerde liquiditeit beschikt, is aangepast met het oog op de uitzonderlijke architectuur van Cardano. De DEX gebruikt AI om opbrengstoptimalisatie en handelsstrategieën te automatiseren.

De DEX transformeert de AMM modelstandaard. Fragmentatie resulteert in een liquiditeitscurve, die zich kan aanpassen aan dynamische marktomstandigheden.

Slimme swaps en liquiditeitskluis

Genius DEX onderscheidt zich ook door slimme swaps en liquiditeitskluizen. Swaps creëren zowel standaard als geavanceerde orders om algoritmische en dynamische orders op te nemen via programmeerbare swaps.

Gebruikers kunnen passief inkomen verdienen via de slimme liquiditeitskluis door activa te deponeren in door AI beheerde kluizen. De kluis is bovenop de Genius DEX gebouwd en gebruikt de geavanceerde functionaliteiten van de DEX om AI aangedreven algoritmische handelsstrategieën uit te voeren.

La notizia Genius Yield gebruikt Cardano’s EUTxO om unieke DEX te lanceren era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*