Crypto-Prijzen.nl

Gemini gaat een gedecentraliseerd Metaverse bouwen

Gemini gaat een gedecentraliseerd Metaverse bouwen

Gemini, een van de meest conforme crypto handelsplatforms, gaat naar de Metaverse. De beurs kondigde aan dat het $ 400 miljoen zou reserveren in een financieringsronde om een “Gemini ervaring in verschillende Metaverses” te creëren.

Om dit mogelijk te maken, heeft de beurs $ 400 miljoen opgehaald in een financieringsronde voor aandelengroei tegen een waardering van $ 7,1 miljard. Dit is het eerste dat Gemini externe financiering zoekt. Een van de opvallende deelnemers aan deze financieringsronde was de Commonwealth Bank of Australia.

Gemini waagt zich in de Metaverse

In een interview met Forbes verklaarden Tyler en Cameron Winklevoss dat Gemini zijn activiteiten zou uitbreiden naar de Metaverse. De tweeling verklaarde dat het bedrijf op zoek was naar aanwezigheid in verschillende Metaverses.

“We gaan een Gemini ervaring bouwen in verschillende Metaverses, waar u naar Gemini kunt gaan en handel kunt drijven, maar het zou meeslepend zijn in plaats van op uw telefoon”, zeiden ze.

Na deze financieringsronde zal de Winklevoss tweeling 75% van het eigendom van Gemini verkopen. Aan de andere kant zal Sachin Jaitly, een algemene partner van Morgan Creek, toetreden tot de raad van bestuur van Gemini na een investering van $ 75 miljoen.

Met plannen om de Metaverse te lanceren, zullen de twee concurreren met opmerkelijke technische giganten zoals Microsoft en Facebook die al strategische stappen hebben gezet in het aanbieden van producten en diensten met betrekking tot de Metaverse.

Focussen op een gedecentraliseerde Metaverse

Cameron Winklevoss verklaarde dat Gemini een ander pad naar de Metaverse zou kiezen, omdat het meer zou focussen op decentralisatie vanwege de voordelen voor gebruikers. Cameron verklaarde,

Maar er is een ander pad, namelijk de gedecentraliseerde Metaverse, en dat is de Metaverse waar we geloven dat er meer keuze, onafhankelijkheid en kansen zijn, en er is technologie die de rechten en waardigheid van individuen beschermt.

Cameron voegde eraan toe dat decentralisatie een “spectrum” was en dat de uitwisseling van plan was om langs het pad te gaan om empowerment te bereiken.

Het is niet de eerste keer dat Gemini het pad kruist met de virtuele wereld. Eerder dit jaar kochten Tyler en Cameron stukken land in The Sandbox Metaverse. Het plan was om de Gemini beurs en Nifty Gateway NFT marktplaats in de virtuele wereld te bouwen.

The post Gemini gaat een gedecentraliseerd Metaverse bouwen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*