Crypto-Prijzen.nl

Geist Finance integreert Chainlink Price Feeds op Fantom

Geist Finance integreert Chainlink Price Feeds op Fantom

Geist Finance, een gedecentraliseerd non-custodial liquiditeitsprotocol, heeft Chainlink (LINK/USD) Price Feeds geïntegreerd als go-to oracle oplossing op het Fantom (FTM/USD) mainnet, zo vernam Invezz uit een persbericht. De integratie zal Geist helpen bij het bepalen van de leentarieven van gebruikers en het berekenen van hun onderpandratio’s op het platform.

Chainlink biedt nauwkeurige, betrouwbare prijsupdates met lage latentie

Chainlink heeft bijgedragen aan het veiligstellen van meer dan $ 75 miljard aan waarde via DeFi. Het voorziet de gedecentraliseerde geldmarkten van Geist van betrouwbare, nauwkeurige prijsupdates met lage latentie tegen de oorspronkelijke kosten en snelheid van Fantom.

Chainlink Price Feeds hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van betrouwbare prijsupdates on-chain in kritieke situaties en in het versterken van de nauwkeurigheid en robuustheid van het uitleenprotocol van Geist.

Geist brengt een token voor het verdienen van inkomsten

Geist Finance deposanten bieden marktliquiditeit om een passief inkomen te verdienen. Leners kunnen leningen met te veel of te weinig zekerheid krijgen. Geist ziet een gebrek aan bestuur, maar brengt een token voor het verdienen van inkomsten en een protocol zonder toestemming met zich mee.

Het Geist Finance team zei:

Het is van cruciaal belang voor het Geist platform om een betrouwbare orakeloplossing te hebben om ervoor te zorgen dat onze gebruikers eerlijke leningen krijgen en dat kredietverstrekkers solvabel blijven tijdens perioden van hoge marktvolatiliteit. Belangrijk is dat Chainlink een beproefde gedecentraliseerde infrastructuur biedt die bestand is tegen single points of failure, waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid van de leenmarkten die beschikbaar zijn voor DeFi gebruikers in het hele Fantom ecosysteem wordt verbeterd.

Om het Geist protocol te beveiligen, hadden ze toegang nodig tot nieuwe activaprijzen die betrouwbaar en direct in de keten werden geleverd. Na verschillende orakeloplossingen te hebben bekeken, integreerde Geist Chainlink Price Feeds om de volgende redenen:

Beveiligde node-operators – Chainlink Price Feeds worden beveiligd door onafhankelijke, op beveiliging beoordeelde en Sybil resistente orakelknooppunten die worden beheerd door toonaangevende blockchain DevOps teams, gegevensproviders en traditionele ondernemingen.

Hoogwaardige gegevens – Chainlink Price Feeds brongegevens van talrijke premium gegevensaggregators, wat leidt tot prijsgegevens die zijn verzameld van honderden beurzen, gewogen op volume, en ontdaan van uitschieters en wash-trading.

Reputatiesysteem – Chainlink biedt een robuust reputatiekader en een reeks on-chain monitoringtools waarmee gebruikers onafhankelijk de historische en realtime prestaties van node operators en Oracle netwerken kunnen verifiëren.

Gedecentraliseerd netwerk – Chainlink Prijs Feeds zijn gedecentraliseerd op het niveau van de gegevensbron, het orakelknooppunt en het orakelnetwerk, waardoor een sterke beveiliging wordt gegenereerd tegen downtime en sabotage door de gegevensprovider of het orakelnetwerk.

The post Geist Finance integreert Chainlink Price Feeds op Fantom appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*