Crypto-Prijzen.nl

Gegevens van centrale banken onthullen de ontmoeting tussen Coinbase CEO en Fed-voorzitter

Gegevens van centrale banken onthullen de ontmoeting tussen Coinbase CEO en Fed-voorzitter

De afgelopen jaren heeft de cryptocurrency industrie veel pogingen ondernomen om de acceptatie te vergroten en aan te dringen op regulering. Crypto vertegenwoordigers en functionarissen van verschillende projecten ontmoetten allerlei soorten overheidsfunctionarissen, wetgevers, grote traditionele handelaren en investeerders en vele anderen, in een poging hen voor te lichten over crypto, uit te leggen hoe het allemaal werkt, het potentieel ervan en meer.

De meest populaire van deze bijeenkomsten was toen TRON’s Justin Sun Warren Buffett ontmoette voor lunch, in een poging van gedachten te veranderen over crypto. Nu vond er weer een belangrijke bijeenkomst plaats, hoewel deze tot nu toe niet publiekelijk bekend was, ook al gebeurde het al in mei.

Deze keer ontmoette Jerome Powell, de voorzitter van de Federal Reserve, Brian Armstrong, de CEO van Coinbase. De bijeenkomst werd onthuld dankzij de gegevens van de centrale bank, waaruit blijkt dat de bijeenkomst nu bijna twee maanden geleden plaatsvond, op 11 mei. Interessant is dat het een van de slechts twee bijeenkomsten is waarin Powell de hele maand mei een ontmoeting had met CEO’s.

De andere ontmoeting was met het hoofd van JPMorgan, Jamie Dimon. Dit is echter niet zo verwonderlijk, aangezien JPMorgan Chase de grootste bank van het land is.

CEO van Coinbase ontmoet politici en hoofden van bureaus

De ontmoeting met Brian Armstrong vond ook op een interessant moment plaats, want dat was nog voordat de prijzen instortten. Cryptocurrencies zijn op hun hoogtepunt en de Fed zat ook midden in haar onderzoek naar CBDC’s – waarvan de resultaten nog steeds niet bekend zijn bij het publiek. De krant erover zou echter ergens deze zomer moeten verschijnen.

De twee waren ook niet alleen, want ook de voormalige voorzitter van het Huis, Paul Ryan, was aanwezig. Bovendien komt de bijeenkomst als de laatste in een lange reeks van Armstrongs bijeenkomsten met meerdere politieke leiders uit Washington. Armstrong merkte destijds op dat alle politici en hoofden van bureaus die hij ontmoette, zeer attente en toegewijde individuen waren en dat hij graag vriendschappen sloot en dat hun teams verbonden waren met die van Coinbase.

Hoewel wordt aangenomen dat de reden voor de bijeenkomst was om over cryptocurrencies te praten, werd tot nu toe niets anders dan het schema van Powell onthuld. Velen beschouwen dit echter als een positieve zaak, omdat het zou kunnen betekenen dat de CEO van Coinbase zich heeft ingespannen om deze belangrijke personen op te leiden, die mogelijk inspraak hebben bij het formuleren van toekomstige wetten met betrekking tot de digitale valuta industrie.

The post Gegevens van centrale banken onthullen de ontmoeting tussen Coinbase CEO en Fed-voorzitter appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*