Crypto-Prijzen.nl

Gebruikers genieten van meer digitale activa opties nu tZERO de crypto app bijwerkt

Gebruikers genieten van meer digitale activa opties nu tZERO de crypto app bijwerkt

tZERO announces plans to launch for a broker-dealer

Leider in blockchain innovatie tZERO heeft een update aangekondigd voor zijn crypto app. Volgens het bedrijf omvat de update de toevoeging van nog zeven cryptocurrencies aan zijn platform en de introductie van een hogere kooplimiet.

De update, die beschikbaar zal zijn op zowel Android- als iOS-apparaten, omvat snellere afwikkelingstijden.

tZERO zegt dat het heeft samengewerkt met een externe bewaarder om de update mogelijk te maken. De bewaarder zal dekking bieden voor de activa van beleggers in een veilige en gereguleerde portemonnee-omgeving.

Verbetering van de crypto handelservaring van beleggers

Saum Noursalehi, Chief Executive Officer van tZERO, verklaarde dat de nieuwe toevoegingen de crypto-handelservaring voor investeerders en gebruikers zullen verbeteren. Volgens hem biedt de update de achtergrond voor de implementatie van een uniforme, op de consument gerichte gebruikerservaring. Het zal meer efficiëntie mogelijk maken bij het verhandelen van activa, inclusief openbaar verhandelde aandelen, cryptocurrencies en alle vormen van digitale effecten, voegde Noursalehi eraan toe.

tZERO zegt dat de hogere kooplimieten tot $ 25.000 in een enkele storting ondersteunen om activa te kopen. De extra crypto activa omvatten de Basic Attention Token (BAT/USD), Bitcoin SV (BSV/USD), evenals Chainlink (LINK/USD).

Snellere transactietijden

Het platform verklaarde dat meer gebruikers nu snellere afwikkelingstijden eisen. Als gevolg hiervan heeft het een update toegevoegd waarmee gebruikers sneller transacties kunnen uitvoeren dan vroeger. Het duurt niet langer dagen voordat bestellingen worden verwerkt. Nu worden crypto activa gekocht via de tZERO crypto app vrijwel onmiddellijk afgerekend. Als gevolg hiervan kunnen beleggers nu meerdere transacties op dezelfde dag uitvoeren.

tZERO heeft ook de Android- en iOS-versies van de update ingediend. Volgens het platform hebben gebruikers nu meer opties bij het kopen of verkopen van digitale activa op tZERO. Zodra Google en Apple de apps goedkeuren, hebben gebruikers toegang tot de nieuwe versie. De nieuwe update zal ook beschikbaar zijn in alle regio’s waar de tZERO app en zijn bewaarpartner beschikbaar zijn.

The post Gebruikers genieten van meer digitale activa opties nu tZERO de crypto app bijwerkt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*