Crypto-Prijzen.nl

GARI nu beschikbaar voor meer dan 10 miljoen gebruikers op CoinDCX

GARI nu beschikbaar voor meer dan 10 miljoen gebruikers op CoinDCX

GARI heeft de notering van de token op het CoinDCX cryptocurrency handelsplatform aangekondigd. CoinDCX is een van de grootste handelsplatforms in India en het zal de toegang van het token voor meer gebruikers vergroten.

Chingari, ook bekend als “India’s TikTok”, is een wereldwijd populair platform voor het maken van korte video-inhoud. Het platform beloont zijn gebruikers via GARI tokens om hen te ondersteunen bij het creëren van waardevolle inhoud en het stimuleren van gebruikersbetrokkenheid. Het stelt gebruikers ook in staat volledig betrokken te zijn door fooien te bieden en exclusieve inhoud te promoten.

CoinDCX geeft GARI token weer

Door GARI op het CoinDCX platform te plaatsen, zullen meer dan 10 miljoen gebruikers in India een platform hebben om toegang te krijgen tot een van de meest innovatieve platforms in de crypto ruimte. GARI is gebaseerd op de Solana blockchain, die geldt als de snelste blockchain in de branche.

De notering zal ook de liquiditeit van het token verhogen. Het zal het token beschikbaar maken voor een grotere gebruikersgemeenschap, wat de toegang zal verbeteren en kan helpen bij het verhogen van de marktwaarde. Volgens de aankondiging zal de notering voldoen aan de behoeften van de miljoenen handelaren die wereldwijd op de beurs beschikbaar zijn.

Voordat het werd genoteerd op CoinDCX, was het GARI token ook genoteerd op enkele van de meest populaire beurzen wereldwijd, waaronder BitMart, Huobi, FTX, MEXC en KuCoin. Dit heeft de populariteit van dit token onder gebruikers wereldwijd vergroot.

Groei van Chingari

GARI is het native token van het Chingari platform. Chingari is een korte video-applicatie die is geëvolueerd tot een wereldwijde sensatie. Chingari stelt makers van inhoud in staat om inkomsten te genereren uit hun inhoud via blockchain. De beloningen worden uitbetaald in GARI tokens wanneer ze een korte video op het platform maken.

De CEO en mede-oprichter van Chingari, Summit Ghosh, gaf commentaar op deze ontwikkeling en zei:

Deze aanbieding is een enorm moment voor ons, omdat het de makers uit alle hoeken en uithoeken van de wereld in staat zal stellen om het GARI token te verhandelen. Dit is een enorme sprong voorwaarts in de richting van ons doel om de makers van onze korte video-app, Chingari, financieel in staat te stellen, die grotendeels zijn genegeerd door de wereldwijde korte-app platforms.

Het bericht GARI nu beschikbaar voor meer dan 10 miljoen gebruikers op CoinDCX verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*