Crypto-Prijzen.nl

Gaming gigant Animoca Brands wil Russische gebruikers gaan verbieden

Gaming gigant Animoca Brands wil Russische gebruikers gaan verbieden

Animoca Brands, een in Hong Kong gevestigde blockchain-gaming, heeft onthuld dat het maatregelen zal nemen om te voorkomen dat Russische gebruikers toegang krijgen tot diensten van Animoca. Animoca besloot deze beperkingen op te leggen nadat andere cryptobedrijven zoals Binance soortgelijke beperkingen oplegden aan Russische gebruikers na de Russische invasie van Oekraïne.

In een interview met Bloomberg legt de medeoprichter van Animoca Brands, Yat Siu, uit dat zijn bedrijf hierover juridisch advies heeft gekregen.

Yat Siu verklaarde:

“Het juridisch advies dat we hebben gekregen is dat we nu een aantal beperkingen moeten opleggen… Het is een gesanctioneerd land dat vergelijkbaar is met Noord-Korea. Op het moment dat we in die gebieden zaken gaan doen, kunnen we zelf financieel uitgesloten worden van het financiële systeem.”

Bovendien merkte Yat Siu ook op dat hoewel de kwestie van sancties sommige blockchain-bedrijven zoals Gamee en Lympo hard heeft getroffen, de impact van deze beperkingen niet dodelijk zal zijn voor Animoca Brands, aangezien het aantal Russen dat het gebruikt vrij laag is. Yat Siu ging echter niet in op de impact op The Sandbox, de populairste game van het bedrijf.

Yat voegde er aan toe dat hij niet wil dat zijn bedrijf financieel wordt gesanctioneerd vanwege zijn zakelijke associatie met Rusland.

Reactie van cryptobedrijven op Russische invasie van Oekraïne

Hoewel verschillende crypto-exchanges beweerden dat ze niet alle Russische gebruikers volledig de toegang zullen ontzeggen, reageerden sommigen, zoals Kuna-exchange, erg snel. Kuna heeft de Russische roebel al van zijn handelsparen geschrapt. De op vier na grootste Ethereum-mining operation, Flexpool, heeft ook alle Russische gebruikers volledig verboden om met de pool te minen.

Dmarket, een Oekraïense startup, heeft ook al zijn relaties met Rusland verbroken.

Animoca Brands Company heeft echter nog geen officiële mededeling gedaan, noch op haar Twitter-account, noch op de website van het bedrijf, over hoe het specifiek van plan is Russische gebruikers te beperken.

The post Gaming gigant Animoca Brands wil Russische gebruikers gaan verbieden appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*