Crypto-Prijzen.nl

Gamified NFT project Piñazza lanceert vandaag een NFT drop

Gamified NFT project Piñazza lanceert vandaag een NFT drop

Piñazza, die financiële steun verleent aan liefdadigheidsinstellingen in de geestelijke gezondheidszorg, heeft vandaag de Piñazza Piñas gelanceerd op www.pinazza.fun. NFT verzamelaars worden aangemoedigd om te paren, matchen en mixen. Iedereen die een token (Piña) slaat, krijgt een gratis toekomstige airdrop van een Piñazza Pizza NFT. Een paar gelukkige leden van de community ontvangen honderd tokens. Een deel van de verkoopopbrengst gaat via een DAO naar de Multidisciplinaire Vereniging voor Psychedelische Studies (MAPS).

Wie zit er achter het project?

Het project is ontwikkeld door Wiley Mathews, een vroege crypto enthousiasteling die hielp bij het opzetten van Crypto HQ Davos, de 20 Million Dollar Pizza Party, de Crypto Psychedelic Conference en andere kenmerkende evenementen, en voormalig art director voor Nickelodeon Animation Studios, Michael Lennicx. Het indrukwekkende klantenbestand van laatstgenoemde omvat MTV, Lego, Sesame, Marvel Comics en meer.

Co-creator Mathews lichtte het initiatief toe:

“We brengen plezier in de NFT ruimte door middel van een innovatieve gamified NFT drop die ook een heel goed doel ondersteunt. Piñazza NFT’s zijn niet alleen boeiende verzamelobjecten, maar ze zullen toekomstige mogelijkheden voor plezier en bruikbaarheid creëren in de hele metaverse, dus we zijn erg enthousiast om dit aan de gemeenschap te introduceren.”

Lennicx voegde toe:

“Bij het maken van Piñazza hebben we de grenzen verlegd van standaard pfp NFT’s: we hebben het poseren van personages, extreme uitdrukkingen en uitgebreidere achtergronden verkend. Dit resulteerde in een hoger eindproduct en een wilde verscheidenheid aan personages, sommige onvoorspelbaar, waarvan ik denk dat ze eindeloos veel gelach en inspiratie zullen opleveren voor de NFT gemeenschap.”

10.000 unieke NFT’s, 10.000 Pizza NFT’s, volledig commercieel tokengebruik

De drop zal gedecentraliseerd bestuur bevatten, waarbij de gemeenschap beslist over de toekomst van Piñazza en Full IP en het commerciële gebruik van elke Piñazza. De eerste drop omvat 10.000 uniek gegenereerde Piña NFT’s en de tweede – 10.000 Pizza NFT’s. Bovendien zullen er meer dan 50 exclusieve ‘Piñazza Perfects’ zijn binnen de hele set.

De daling omvat eerlijke limieten voor muntbedragen en een onmiddellijke onthulling van NFT’s en wordt veilig gehost op IPFS. De volledige collectie bevat meer dan 300 miljoen mogelijke combinaties van unieke Piñazza’s. Piñazza zal na afloop van de verkoop $ 50.000 doneren aan liefdadigheidsinstellingen voor geestelijke gezondheidszorg die door supporters uit de gemeenschap zijn geselecteerd.

The post Gamified NFT project Piñazza lanceert vandaag een NFT drop appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*