Crypto-Prijzen.nl

GameStop introduceert tegen een NFT marktplaats

GameStop introduceert tegen een NFT marktplaats

De Amerikaanse videogameretailer GameStop is een samenwerking aangegaan met Immutable X, een schaaloplossing voor non-fungible tokens, om een non-fungible token (NFT) marktplaats te bouwen. GameStop kondigde dit nieuws op 3 februari aan en merkte op dat Immutable X een Layer 2 partner en platform zou worden voor zijn NFT marktplaats, die later dit jaar wordt gelanceerd.

Volgens de aankondiging is deze deal ook bedoeld om een fonds van $ 100 miljoen te creëren in de IMX tokens van Immutable X. Met deze fondsen willen de bedrijven subsidies bieden aan makers die zich richten op NFT inhoud en technologie. Bovendien staat in de voorwaarden van de overeenkomst dat Immutable X GameStop tot $ 150 miljoen aan IMX tokens zou aanbieden zodra het bepaalde mijlpalen bereikt.

Om te solliciteren naar een maker van de inhoud op GameStop NFT markt geworden, de makers van vertrouwd met Web3 en de metaverse, onder andere aanverwante sectoren, moet bezoeken GameStop NFT markt website. De markt belooft macht te geven aan spelers, makers en verzamelaars.

GameStop merkte op dat het verdere details over de samenwerking met Immutable X op formulier 8-K met de Amerikaanse Securities Exchange Commission (SEC) zou onthullen.

Hoewel het bedrijf niet heeft bekendgemaakt waarom het ervoor koos om samen te werken met Immutable X, is dit waarschijnlijk omdat de schaaloplossing geen gaskosten, directe transacties en koolstofneutrale NFT’s biedt voor marktplaatsen, games en applicaties. Bovendien maken de API’s van het platform het eenvoudig om NFT bedrijven op te bouwen.

Naar Web3 gaan om crashen te voorkomen

Dit nieuws komt nadat GameStop voor het eerst zijn NFT ambities onthulde door een nieuwe divisie te lanceren die zich toelegt op cryptocurrency partnerschappen. Het bedrijf had aanvankelijk 20 mensen ingehuurd om deze eenheid te leiden. Daarnaast begon het bedrijf te werken aan een online hub voor videogames en NFT-handel.

Geruchten over het uitrollen van een op Ethereum gebaseerde NFT marktplaats doken voor het eerst op in september vorig jaar, waarbij GameStop’s hoofdingenieur Jordan Holberg zei dat het bedrijf een brug wil slaan tussen het oude en het nieuwe door traditionele e-commerce te verbinden met de volgende generatie van de blockchain.

De obsessie van GameStop met Web3 komt nadat leden van de Reddit groep WallStreetBets een short squeeze op de aandelen van het bedrijf orkestreerden, die in een neerwaartse spiraal zaten. Als gevolg hiervan schoot het aandeel omhoog en bereikte een recordhoogte van $ 483.

Hoewel deze ommekeer niets te maken had met de crypto ruimte, zei SkyBridge Capital oprichter Anthony Scaramucci dat de GameStop razernij bewees dat Bitcoin (BTC/USD) zou werken omdat een gedecentraliseerde menigte erin slaagde het aandeel te helpen een comeback te maken ondanks toonaangevende hedgefondsen die grote bedragen inzetten geld tegen.

Toen het bedrijf de kracht van decentralisatie realiseerde, wendde het zich tot Web3, in de hoop dat deze verandering het zou helpen het hoofd boven water te houden.

La notizia GameStop introduceert tegen een NFT marktplaats era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*