Crypto-Prijzen.nl

Gala munt handhaaft bullish trend: hier is het te koop

Gala munt handhaaft bullish trend: hier is het te koop

De Gala munt is een van de weinige munten die de huidige storm binnen de cryptomarkt heeft doorstaan. De Gala munt is met dubbele cijfers gestegen, aangezien de meerderheid van de cryptocurrencies, waaronder Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), een duikvlucht maakten vorige week na de recente ontdekking van de COVID-19 variant op Black Friday.

Om crypto investeerders te helpen die in de GALA munt willen investeren, heeft Invezz het volgende korte artikel geproduceerd om uit te leggen wat GALA is en hen ook te helpen met de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie over deze munt.

Waar u GALA munten kunt kopen?

Omdat GALA zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt GALA nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om GALA nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor GALA wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder GALA.

Wat is een Gala munt?

De GALA munt is het oorspronkelijke token van het Gala Games blockchain netwerk.

Als u nog nooit van Gala Games hebt gehoord, het is een platform waar gamers blockchain games kunnen spelen en in-game NFT activa kunnen kopen of verkopen. Gamers beïnvloeden ook welk spel moet worden ontwikkeld of gefinancierd moet worden door te stemmen.

Het GALA token wordt gebruikt als een utility-token binnen het netwerk om NFT’s te kopen en transacties te vergemakkelijken.

Moet ik vandaag een GALA munt kopen?

Als u wilt investeren in een veerkrachtige cryptocurrency, dan is GALA een goede keuze. Het heeft zijn bullish trend behouden, zelfs terwijl de algemene cryptomarkt bloedt.

Het is echter belangrijk op te merken dat beleggen in cryptocurrencies extreem riskant is vanwege hun prijsvolatiliteit.

GALA prijsvoorspelling

Hoewel het moeilijk is om een beslissende prijsvoorspelling van de GALA munt te geven, wordt verwacht dat de prijs tegen het einde van het jaar boven $ 1 zal uitkomen.

Gala (GALA) zal naar verwachting haar bullish trend voor ten minste de rest van 2021 handhaven.

$GALA reacties op sociale media

The post Gala munt handhaaft bullish trend: hier is het te koop appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*