Crypto-Prijzen.nl

GALA maakt een stijging van meer dan 30%

GALA maakt een stijging van meer dan 30%

Terwijl de markt voor cryptocurrency herstelt van het bloedbad dat in januari plaatsvond, heeft GALA een sterk front neergezet en de markt geleid met zijn herstel. In januari kreeg Gala (GALA/USD) te maken met een belangrijke neerwaartse trend na een daling van ongeveer 69,4% ten opzichte van de recordniveaus.

In slechts 24 uur is de prijs van GALA met 33,3% gestegen, waarbij de munt op het moment van schrijven voorbij grote weerstandsniveaus is gebroken om te handelen op $ 0,253.

GALA registreert een grote uptrend

GALA was een van de moeilijkste hete munten tijdens de bearmarkt in januari. Na een recordhoogte van $ 0,824 in november 2021, zakte de munt op 24 januari naar een maandelijks dieptepunt van $ 0,16.

GALA is aan het herstellen van deze aanhoudende neerwaartse trend en is de afgelopen 24 uur gestegen richting $ 0,25. De volgende grote weerstand voor GALA ligt op $ 0,31 en $ 0,35. als het voorbij deze niveaus kan komen, kunnen kopers zich haasten om te profiteren van de opwaartse trend, waarna GALA kan stijgen naar $ 0,47.

De opwaartse trend van GALA zou tot volgende maand kunnen aanhouden als gevolg van ontwikkelingen rond de metaverse. Er wordt verwacht dat er tussen 7 en 10 maart een MetaWeek-evenement zal plaatsvinden in Dubai. Dit evenement draait om onderwerpen die verband houden met de metaverse, en aangezien GALA een metaverse munt is, kunnen kopers een nieuwe rally verwachten.

De volatiliteit van GALA is hoog

De volatiliteit van GALA was de afgelopen maand aanzienlijk hoog en dit zou kunnen aanhouden. De huidige winsten zullen hoogstwaarschijnlijk aanhouden als er steun is van de bredere cryptocurrency markt. Als deze ondersteuning faalt, kan GALA afstevenen op aanzienlijke dalingen. In het geval van een slip test GALA de volgende onmiddellijke weerstand op $ 0,22.

Als de bears het token naar onder $ 0,20 duwen, zal GALA dalen naar de maandelijkse dieptepunten van $ 0,18. Momenteel is de markt aan het aantrekken omdat kortetermijn kopers zich haasten om gebruik te maken van de prijsstijgingen die zich in zo’n korte tijd hebben voorgedaan. Als deze kopers beginnen te dumpen in het geval van een lichte dip, zal dit de winst van GALA tenietdoen.

La notizia GALA maakt een stijging van meer dan 30% era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*