Crypto-Prijzen.nl

Gala Games is genoteerd op Binance, is het de moeite waard om in september 2021 te kopen?

Gala Games is genoteerd op Binance, is het de moeite waard om in september 2021 te kopen?

Gala Games GALA/USD is een project dat probeert de manier waarop gamers videogames spelen een nieuwe vorm te geven op een manier waarbij het de spelers opnieuw controle geeft over hun in-game assets.

Spelers kunnen non-fungible tokens (NFT’s) bezitten en het bestuur van de games binnen het Gala Games ecosysteem beïnvloeden.

De Binance notering als katalysator voor groei

Non-fungible tokens (NFT’s) en play-to-earn gaming zijn enkele van de populairste trends binnen de cryptocurrency sector geworden vanwege het feit dat elk van hen nieuwe aantrekkingspunten biedt voor nieuwkomers.

Elke deelnemer heeft manieren waarop ze rijkdom kunnen genereren, in plaats van alleen geld uit te geven om deel uit te maken van een gemeenschap.

Historisch gezien gaven spelers bij veel gecentraliseerde games honderden dollars uit aan in-game activa en brachten ze talloze uren door met het spelen van een game, wat hen mogelijk zou kunnen worden afgenomen als de studio zou sluiten of zou besluiten de gameservers te stoppen.

Gala Games (GALA) is een oplossing voor dit probleem. Het is een op blockchain-gaming gericht project waarvan het GALA token op 13 september op Binance werd vermeld.

De handel in handelsparen GALA/BTC, GALA/BNB, GALA/BUSD en GALA/USDT werd op 13 september om 06:00 uur (UTC) geopend.

De vraag die iedereen nu bezighoudt is: is GALA het waard om te kopen na deze aanbieding en heeft het groeipotentieel?

Moet u Gala Games (GALA) kopen?

Op 14 september had Gala Games (GALA) een waarde van $ 0,048.

Om een beter beeld te krijgen van dit waardepunt, zullen we de historische prestaties vóór de notering en de hoogste waarde ooit bekijken.

Gala’s hoogste waarde aller tijden vond plaats na de notering op Binance toen het token klom naar een waarde van $ 0,073. Met andere woorden, vergeleken met de waarde op 14 september, was het token $ 0,025 hoger in waarde of 52% op zijn hoogtepunt.

Wat betreft de prestaties in augustus, zag GALA zijn laagste punt op 7 augustus, waar de waarde slechts $ 0,016 bedroeg.

Het hoogste punt in augustus was 26 augustus, toen de token $ 0,037 waard was. Op basis van deze gegevens kunnen we zien dat het token in augustus in waarde is gestegen met $ 0,021 of 131%.

Met dit alles in gedachten en het toekomstige potentieel van op NFT gebaseerde games die de spelers de controle over hun in-game activa teruggeven, kunnen we verwachten dat het GALA token eind september $ 0,064 zal bereiken, wat het een waardevolle aankoop maakt.

The post Gala Games is genoteerd op Binance, is het de moeite waard om in september 2021 te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*