Crypto-Prijzen.nl

Gal Gadot is een angel investor in het eerste DeFi protocol op Cardano

Gal Gadot is een angel investor in het eerste DeFi protocol op Cardano

AdaSwap, een ecosysteembouwer die een van de eerste DeFi protocollen op het Cardano netwerk (ADA/USD) zal opzetten, heeft 2,6 miljoen dollar opgehaald in een door iAngels geleide financieringsronde, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Andere deelnemers waren GBV, Shima Capital, Stardust, Pluto Digital, Efficient Frontier, Finova, Banter Capital en Coti. Actrice en producer Gal Gadot en producer Jaron Varsano behoorden tot de opmerkelijke investeerders.

Fondsen gebruikt om DEX en unieke NFT marktplaats op Cardano te bouwen

AdaSwap zal het ingezamelde geld gebruiken om de beste gedecentraliseerde uitwisseling op Cardano te bouwen, zoals het heeft beloofd. DEX ontwikkeling zal parallel lopen met andere projecten, zoals een unieke, exclusieve NFT marktplaats die de thuisbasis zal zijn van samengestelde collecties en beroemde artiesten in de ruimte.

De DeFi mogelijkheden van AdaSwap omvatten staking en vaste, langetermijn- en hoogrentende liquiditeitspools. Met deze applicaties kunnen DEX gebruikers tokens inzetten, NFT’s kopen en verkopen en rente verdienen op ADA.

iAngels zei in een verklaring:

We hebben in AdaSwap geïnvesteerd omdat we geloven in het team, de missie en de technische roadmap. De toekomst van financiën is digitaal en projecten zoals AdaSwap zullen financiële vrijheid en democratisering voor de massa vergemakkelijken.

Gal Gadot en Jaron Varsano hebben een gezamenlijke verklaring afgelegd:

Dit is een opwindende investeringsmogelijkheid voor ons in de crypto ruimte.

GBV Capital merkte op:

We zijn verheugd een vroege supporter van AdaSwap te zijn. We zijn van mening dat het team in staat zal zijn om een toonaangevende gedecentraliseerde uitwisseling van Cardano aan te passen en te bouwen om het DeFi gebruik te vergroten.

AdaSwap medeoprichter Itay Levy merkte op:

Dit is een van onze eerste en grootste prestaties bij het bouwen van een nieuw financieel ecosysteem dat een grote impact op onze wereld zal hebben. Het AdaSwap team is erg enthousiast om verder te gaan met ons project, ondersteund door de beste investeerders met zowel technische als commerciële achtergronden. We willen al onze partners en adviseurs bedanken voor hun steun tot nu toe en we kunnen niet wachten om de wereld te laten zien wat we hebben gedaan.

Met zijn first-mover voordeel op Cardano, zal AdaSwap een micro ecosysteem creëren dat anderen in staat zal stellen de Cardano blockchain te ontwikkelen en te gebruiken en het te helpen zijn baanbrekende potentieel te realiseren.

Yida Gao, General Partner bij Shima Capital voegde toe:

Hoewel Cardano al vele jaren een top tien protocol is volgens marktkapitalisatie, is er nog steeds een enorm voordeel in zijn ecosysteem dat pas onlangs composable slimme contracten voor ontwikkelaars heeft gelanceerd. Wij bij Shima Capital zijn van mening dat Aaron en het AdaSwap team goed gepositioneerd zijn om kernbouwstenen van het ADA ecosysteem te creëren, te beginnen met een native DEX die transacties, swaps en bruggen aankan.

Het bericht Gal Gadot is een angel investor in het eerste DeFi protocol op Cardano verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*