Crypto-Prijzen.nl

Gains Network ontgrendelt $250K in MATIC voor verdere gTrade

Gains Network ontgrendelt $250K in MATIC voor verdere gTrade

Gains Network heeft $ 750.000 aan financiering aangevraagd bij Polygon om nog twee mijlpalen te behalen op zijn routekaart rond gTrade, hun gedecentraliseerde handelsplatform met hefboomwerking van de volgende generatie, vernam Invezz uit een persbericht.

4 belangrijke doelen in de komende twee maanden

Het initiële budget van $ 250.000 in Polygon’s native token (MATIC/USD) zal het helpen om binnen de komende twee maanden een reeks doelen te bereiken. De eerste omvat het aanhouden van $ 30 miljoen+ aan dagelijks handelsvolume gedurende ten minste 10 dagen en $ 20.000 maximaal per transactie onderpand zoals mogelijk gemaakt door de DAI kluis. Door autonome groei hebben ze deze mijlpaal bijna bereikt.

Andere mijlpalen zijn onder meer $ 2 miljoen aan totale waarde opgesloten in de DAI kluis en $ 4 miljoen in GNS/DAI liquiditeit. Beide zijn behaald.

Gemiddeld $20 miljoen aan dagelijks handelsvolume

Momenteel heeft het platform gTrade gemiddeld $ 20 miljoen aan dagelijks handelsvolume. Het bereikte $ 1,8 miljoen TVL in zijn DAI kluis slechts 4 dagen na de opening en meer dan $ 7 miljoen aan TVL in GNS/DAI LP’s.

Het beste gebruik van Polygon blockchain

gTrade is een snel, liquiditeitsefficiënt gedecentraliseerd platform dat optimaal gebruik maakt van de Polygon blockchain, een raamwerk en protocol voor het ontwikkelen en verbinden van Ethereum compatibele (ETH/USD) blockchain netwerken en een ecosysteem van DeFi apps met hogere snelheden en lagere transactiekosten dan Ethereum.

Voordelen van gTrade

Het platform biedt hefboomwerking op mediane spotprijzen, nul financieringskosten en nul prijsimpact door het slaan en verbranden van zijn native GNS token. Het biedt toegang tot 43 cryptocurrencies en 10 grote Forex paren met een hefboomwerking tot 1000x.

De ambitieuze roadmap van Gains omvat $ 500.000 aan financiering van Polygon DeFi om $ 10 miljoen aan GNS/DAI LP’s te bereiken, $ 100 miljoen aan dagelijks handelsvolume gedurende ten minste 10 dagen, $ 5 miljoen in de DAI kluis en maximaal $ 50.000 per handelsonderpand.

Sébastien, de oprichter van Gains Network, merkte op:

Het is voor ons een groot genoegen om met Polygon samen te werken voor dit handelsstimuleringsprogramma. De missie van Gains Network met gTrade is altijd geweest om een innovatieve, gedecentraliseerde en eerlijke oplossing te bieden voor handel met hefboomwerking. Het is nu tijd voor de wereld om te beseffen dat Polygon DE blockchain is om met hefboomwerking te handelen!

The post Gains Network ontgrendelt $250K in MATIC voor verdere gTrade appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*