Crypto-Prijzen.nl

Gaia EverWorld haalt $3,7 miljoen op via privéverkoop

Gaia EverWorld haalt $3,7 miljoen op via privéverkoop

Gaia EverWorld, een meeslepend fantasiespel waarmee spelers hun eigen koninkrijken kunnen bouwen, sloot een financieringsronde van $ 3,7 miljoen af van prominente investeerders in de blockchain industrie. Gaia werd geïnspireerd door klassieke games zoals Age of Empires, Clash of Clans en Pokemon en streeft ernaar een belangrijk onderdeel te worden van de nieuwe gaming generatie.

Stimuleert door te spelen om model te verdienen

Gaia EverWorld en andere op technologie gebaseerde gedistribueerde grootboekgames bieden spelers het volledige eigendom van hun in-game-activa en een stimulans om deel te nemen aan een spel om het spelmodel te verdienen.

Ze ervaren spannende, boeiende en interactieve gameplay terwijl ze vechten in PVP Battle Mode, mythische koninkrijken verkennen en veroveren in Legion-modus, of op avontuur gaan in MMORPG. Bovendien verdienen ze tegelijkertijd beloningen.

Gaia krijgt steun van Polygon, Aussie Capital, OIG en meer

Gaia wordt ondersteund door gewaardeerde investeerders zoals Polygon (MATIC/USD), chainGuards, BSCStation, Au21, Mexc Capital, Defiboost, Aussie Capital, OIG, Basics Capital, Momentum6, CryptoThugs, Brotherhood, Avstar, Shima Capital, Fairum, Panda Capital, GD10 ondernemingen, Exnetwork, Onebit Ventures en Chronos Ventures.

Gaia CEO Josh Bull zei:

Gaia Everworld maakt deel uit van de volgende generatie gaming die op de blockchain wordt gebouwd. Het geeft spelers het volledige eigendom van hun in-game personages en beloont hen voor het deelnemen aan ‘play-to-earn’ gamemodellen die dit jaar behoorlijk populair zijn geworden in de crypto ruimte. Gaia Everworld is echt een meeslepende fantasiewereld met meerdere regio’s waarin spelers hun eigen koninkrijken kunnen creëren, verschillende landen kunnen verkennen, terwijl ze andere spelers verzamelen, fokken en bestrijden, ook wel de Gaia Legionnaires genoemd.

Een woordvoerder van Polygon merkte op:

Blockchain aangedreven gaming heeft de crypto wereld in 2021 echt veroverd. Deze games zijn echt uniek omdat ze spelers in staat stellen een grotere rol op zich te nemen in het spelproces. De gameplay is niet alleen behoorlijk interactief en boeiend, maar spelers kunnen ook effectief deelnemen aan een tokenized, digitale economie waarmee ze aanzienlijke winsten kunnen behalen. We geloven sterk in het ‘play-to-earn’ bedrijfsmodel, wat een van de belangrijkste redenen is waarom we besloten te investeren in Gaia Everworld. Ons team kijkt ernaar uit om een belangrijke bijdrage te leveren aan deze snel evoluerende sector.

The post Gaia EverWorld haalt $3,7 miljoen op via privéverkoop appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*