Crypto-Prijzen.nl

FTX Token prijsvoorspelling na de nieuwe fondsenwerving

FTX Token prijsvoorspelling na de nieuwe fondsenwerving

De prijs van de FTX Token (FTT/USD) heeft zich deze maand sterk hersteld van het laagste niveau. De munt handelt op $ 38,12, wat ongeveer 22% boven het laagste niveau was tijdens het weekend. Deze opleving brengt de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 5,2 miljard, waarmee het de 29e grootste cryptocurrency ter wereld is.

FTX US nieuwe fondsenwerving

FTX is uitgegroeid van een relatief kleine cryptocurrency beurs tot een van de grootste bedrijven ter wereld. Een paar maanden geleden haalde het door Sam Bankman opgerichte bedrijf $ 25 miljard aan kapitaal op.

In een verklaring van vandaag zei FTX US dat het $ 400 miljoen had opgehaald bij een groep investeerders onder leiding van SoftBank. Andere deelnemers aan de ronde zijn Ontario Teachers Pension Board en Temasek.

FTX US verschilt op een aantal manieren van het belangrijkste FTX product. Het product is voornamelijk gestart vanwege wettelijke redenen.

Ten eerste zijn de belangrijkste afgeleide producten die door FTX worden aangeboden, illegaal in de VS. daarom is FTX US vergelijkbaar met Binance US omdat het voornamelijk generieke producten aanbiedt waarmee mensen cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen. Het begon met handelen in 2020 en is een van de grootste cryptocurrency platforms ter wereld.

FTX US biedt aanvullende diensten. Het biedt bijvoorbeeld een FTX kaart waarmee mensen online en in de winkel producten kunnen kopen. Het biedt ook FTX Pay, Over-the-Counter (OTC) handel en een derivatenbeurs.

De FTX Token is een digitale token die wordt gebruikt om mensen te stimuleren om cryptocurrencies te kopen en verkopen met behulp van zijn platform. Gebruikers kunnen kortingen krijgen wanneer ze de munt gebruiken. Gebruikers kunnen de munt ook inzetten en rente verdienen. Periodiek kopen en verbranden de ontwikkelaars het FTT token in een poging het aanbod te verminderen.

Vanwege regelgeving wordt de FTX Token echter niet aangeboden in de Verenigde Staten.

FTX Token prijsanalyse

ftx token

De 4-uur grafiek laat zien dat de prijs van de FTX Token de afgelopen weken in een sterke bearish trend zat. Het daalde met ongeveer 45% ten opzichte van het hoogste niveau in 2021. Deze daling is voornamelijk te wijten aan de aanhoudende angst over de Federal Reserve en andere centrale banken die de afgelopen maanden een relatief agressieve houding hebben aangenomen.

Daarom, hoewel het herstel van het FTT token welkom is, is er een kans dat de prijs een korte terugval zal hebben na het Fed besluit.

La notizia FTX Token prijsvoorspelling na de nieuwe fondsenwerving era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*