Crypto-Prijzen.nl

FTX Token, Huobi Token en Crypto.com Coin hebben allemaal groei gezien

FTX Token, Huobi Token en Crypto.com Coin hebben allemaal groei gezien

De prijzen van de FTX Token FTT/USD, The Huobi Token HT/USD en Crypto.com Coin CRO/USD zijn de afgelopen 24 uur gestaag gestegen zonder tekenen van stoppen.

Sinds Bitcoin na zes weken kort $40.000 bereikte, zijn beleggers echt teruggesprongen in de cryptocurrency beurzen om het meeste uit hun cryptocurrency investeringen te halen.

De vraag die iedereen nu bezighoudt, is of deze cryptocurrency beurs tokens de investering waard zijn, en we zijn hier om dat uit te zoeken.

Moet u investeren in FTX Token (FTT)?

Op 28 juli was de FTX Token (FTT) $ 31,50 waard. FTT bereikte zijn hoogste punt ooit op 12 mei met een waarde van $63,12. Om een beter inzicht te krijgen in de waardeverschuiving, zullen we in juni naar de prestaties kijken. FTT beleefde een van de hoogste punten op 5 juni, met een waarde van $36,60, en een van de langzaamste punten op 26 juni met een waarde van $22,31.

De waarde van 28 juli plaatst het 50% lager dan zijn hoogste punt ooit, en de maximale waarde van 5 juni plaatst het 13% lager in waarde, wat aangeeft dat het groeipotentieel heeft. Gezien de stijging van de marktkapitalisatie met 6%, zouden we kunnen zien dat dit token eind augustus tot $ 35 stijgt, wat het een waardig investeringstoken maakt.

Moet u investeren in Huobi Token (HT)?

Op 28 juli was de Huobi Token (HT) $ 11,06 waard. HT bereikte zijn hoogste punt ooit op 12 mei met een waarde van $39,66. Laten we juni analyseren als een vergelijkingspunt in de prestaties van dit token. Het had zijn hoogste punt op 2 juni met een waarde van $ 17,16. Het daalde naar het laagste punt op 22 juni met een waarde van $ 9,06.

De waarde van 28 juli plaatst het 72% lager dan het hoogste punt ooit, terwijl de hoogste waarde van 2 juni het 35% lager plaatst. In de afgelopen 24 uur heeft HT ook een stijging van 14% in zijn marktkapitalisatie gezien en een stijging van 90% in zijn handelsvolume, wat het potentieel heeft om dit token tegen eind augustus naar de waarde van $ 17 te verhogen, waardoor het een waardevolle investering.

Moet u investeren in Crypto.com Coin (CRO)?

Op 28 juli was de Crypto.com Coin (CRO) $ 0,123 waard. CRO bereikte zijn hoogste punt ooit op 22 februari met een waarde van $ 0,277. Toen het zijn waarde in juni zag, steeg het op 3 juni tot $ 0,134 en daalde het naar $ 0,081 op 22 juni.

De waarde van 28 juli plaatst het 55% lager dan het hoogste punt ooit, en als we kijken naar de hoogste waarde op 3 juni, is er slechts een daling van 8%. Dat gezegd hebbende, heeft CRO het handelsvolume de afgelopen 24 uur met 15% zien toenemen, met een stijging van 5% van de marktkapitalisatie en waarde. In dit tempo zou het eind augustus een waarde van $ 0,180 kunnen bereiken, wat het ook een waardevolle investering maakt.

The post FTX Token, Huobi Token en Crypto.com Coin hebben allemaal groei gezien appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*