Crypto-Prijzen.nl

FTX Token (FTT) prijsvoorspelling voorafgaand aan de Super Bowl advertenties

FTX Token (FTT) prijsvoorspelling voorafgaand aan de Super Bowl advertenties

De prijs van de FTX Token (FTT/USD) daalde licht tijdens de nachtelijke sessie toen investeerders nadachten over de laatste Amerikaanse inflatiegegevens. De munt zakt ook vooruit naar het aanstaande Super Bowl evenement dat voor zondag is gepland.

Super Bowl weekend

FTX is een toonaangevend blockchain bedrijf met een waarde van meer dan $ 32 miljard. Aan de andere kant is FTX US een afzonderlijk bedrijf met dezelfde eigenaren dat onlangs werd gewaardeerd op meer dan $ 8 miljard.

De twee bedrijven bieden meerdere diensten aan, zoals een cryptocurrency beurs en een handelsplatform waarmee mensen munten kunnen kopen en verkopen.

De FTX token is daarentegen de oorspronkelijke munt voor het FTX platform. Volgens CoinGecko wordt het token gewaardeerd op meer dan $ 6 miljard en is het de 28e grootste cryptocurrency ter wereld.

FTT heeft een aantal toepassingen. De belangrijkste is dat het het voor houders goedkoop maakt om munten te kopen en verkopen op het FTX platform.

De FTT prijs daalde nadat de VS sterke inflatiecijfers had gepubliceerd. Uit de gegevens bleek dat de totale consumenteninflatie in januari met 7,5% is gestegen, het hoogste niveau in meer dan 40 jaar.

Daarom is de Amerikaanse arbeidsmarkt heet en is de inflatie nog heter. Daarom zal een remedie zijn dat de Federal Reserve de komende maanden een agressievere toon omarmt. Dat betekent meerdere renteverhogingen doorvoeren en het programma voor kwantitatieve versoepeling afbouwen.

De volgende belangrijke katalysator voor de prijs van de FTX Token zal Super Bowl zijn, het grootste sportevenement in de VS met meer dan 91 miljoen kijkers.

FTX en verschillende andere cryptocurrency bedrijven zullen tijdens het evenement advertenties uitzenden. Daarom is de kans groot dat deze advertenties meer mensen ertoe zullen aanzetten om de FTT token te kopen.

FTX Token prijsvoorspelling

FTX TOKEN

De 1-dag grafiek laat zien dat de FTT prijs tijdens de Amerikaanse en Aziatische sessies licht terugliep. Het handelt op $ 44, wat iets onder de bovenkant van het dalende kanaalpatroon is. De munt bevindt zich iets boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen, terwijl de Relatieve Sterkte Index (RSI) iets onder de 40 is bewogen.

Daarom, hoewel de Super Bowl advertenties positief zullen zijn voor de munt, is de kans groot dat deze zal blijven dalen, aangezien bears zich richten op de onderkant van het kanaal voor ongeveer $ 32.

La notizia FTX Token (FTT) prijsvoorspelling voorafgaand aan de Super Bowl advertenties era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*