Crypto-Prijzen.nl

FTX creëert dochterondernemingen in Gibraltar en de Bahama’s

FTX creëert dochterondernemingen in Gibraltar en de Bahama’s

FTX CEO says that the derivatives exchange won't list illiquid futures

FTX Token FTT/USD is de native cryptocurrency token die wordt gebruikt door het crypto-derivatenhandelsplatform FTX, dat oorspronkelijk op 8 mei 2019 werd gelanceerd.

De uitbreiding in twee nieuwe jurisdicties als katalysator voor groei

Op 6 september kondigde FTX de lancering van zijn NFT marktplaats aan.

Op 15 september zagen we Chiliz een samenwerking aankondigen met FTX om fantokens te laten noteren. Dit gaf aan dat FTX snel groeit in termen van omvang, ecosysteem en kansen.

FTX Exchange heeft een aankondiging gedaan over de uitbreiding van de cryptocurrency beurs via twee dochterondernemingen. De ene zal in Gibraltar zijn, terwijl de andere zig in de Bahama’s zal bevinden.

Bovendien is Zubr Exchange Limited, een eigenaar en exploitant van ZUBR, een in Gibraltar gevestigde beurs van digitale activaderivaten, door de Gibraltar Finance Services Commission gemachtigd om een leverancier van gedistribueerde grootboektechnologie te worden.

FTX Trading Limited heeft aangekondigd dat haar dochteronderneming FTX Digital Markets is erkend als een bedrijf voor digitale activa onder de Securities Commission van de Bahama’s.

Deze aankondiging kwam echter toen het FTX token, FTT, eerder deze maand zijn hoogste punt ooit bereikte. Laten we erin duiken en kijken of het FTT token het waard is om in september te kopen.

Moet u FTX Token (FTT) kopen?

Op 21 september had de FTX Token (FTT) een waarde van $ 57,83.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in augustus doornemen.

Met betrekking tot zijn hoogste waarde aller tijden, bereikte FTT een waarde van $ 84,18 op 9 september. Dit geeft ons een indicatie dat het token $ 26,35 hoger in waarde was, of 45% hoger op zijn hoogste punt ooit.

Het laagste punt van het token was op 4 augustus, waar het daalde tot $ 34,60.

Het hoogste punt van FTT was echter op 13 augustus, waar de token een waarde van $ 54,01 bereikte.

Hier kunnen we zien dat het token in waarde groeide met $ 19,41 of met 56%.

Volgens gegevens van IntoTheBlock kunnen we zien dat FTT in de afgelopen zeven dagen $ 1,49 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000 zag.

Bovendien was er in de afgelopen zeven dagen $ 72,93 miljoen aan totale instroom van valuta en $ 72,26 miljoen aan totale uitstroom van valuta.

Dat gezegd hebbende, op basis van dit alles, heeft het FTT token een realistische kans om eind september de prijsbarrière van $ 70 te overschrijden, waardoor het een waardevolle aankoop is.

The post FTX creëert dochterondernemingen in Gibraltar en de Bahama’s appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*