Crypto-Prijzen.nl

FTX CEO wil duidelijkere crypto regelgeving voor meer adoptie

FTX CEO wil duidelijkere crypto regelgeving voor meer adoptie

Het debat over de toekomst van cryptocurrency en de regulering ervan wordt steeds verhitter, aangezien veel experts en belanghebbenden hun mening hebben geuit over deze digitale valutarevolutie.

FTX Chief Executive Officer, Sam Bankman-Fried was te gast bij de aflevering van maandag van CNBC’s “Mad Money”, waar hij de weg voorwaarts voor regulering in de crypto industrie besprak.

Crypto regulering zal de industrie ten goede komen

Verschillende belanghebbenden bekritiseren het idee om het gebruik van cryptocurrency te reguleren, met het argument dat dit het hoofddoel van hun introductie zal verslaan. Sam Bankman-Fried, beschouwd als de jongste cryptocurrency miljardair, heeft echter een andere mening.

Hij denkt dat de regulering van cryptocurrencies zeer gunstig zal zijn voor de industrie als de juiste stappen worden gevolgd. Hij bekritiseerde echter het huidige regelgevingskader in de industrie en voegde eraan toe dat rommelige regelgevingsregels meer kwaad dan goed zouden kunnen doen in de industrie.

Sam was ook van mening dat het idee voor de industrie om zichzelf te reguleren de beste regelgevende strategie zou kunnen zijn voor cryptocurrencies en andere digitale activa.

Crypto zou ook massale mainstream adoptie kunnen zien

Sam was ook van mening dat als de regulering van de cryptosector goed wordt gedaan, dit enorme belangstelling en acceptatie zou kunnen trekken van de onroerendgoedsector en de mainstream in het algemeen. De huidige staat van de industrie heeft ervoor gezorgd dat mensen heen en weer gaan over de vraag of crypto een beveiliging is of niet.

Hij voegde eraan toe dat de cryptocurrency industrie zich op het niveau moet bevinden waar ze goed gedefinieerd zijn en gelijkgesteld worden aan grondstoffen en andere activa. Volgens Sam zal het in dat stadium massale acceptatie trekken van bedrijven en organisaties die erg sceptisch waren over het gebruik ervan.

Crypto activa moeten duidelijk worden gedefinieerd

Sam noemde ook de problemen van het branden en tokeniseren van crypto activa, eigenschappen die stabiliteit in de industrie kunnen garanderen. Maar het grootste probleem voor cryptocurrencies is de onzekerheid over het gebruik ervan, wat niet is verholpen door een gebrek aan duidelijkheid over de regelgeving in de branche. Sam wees ook op het gedecentraliseerde karakter van cryptocurrencies, wat een van de belangrijkste voordelen is ten opzichte van fiat valuta’s.

The post FTX CEO wil duidelijkere crypto regelgeving voor meer adoptie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*