Crypto-Prijzen.nl

FTT: FTX Token prijsvoorspelling na de gigantische fondsenwerving

FTT: FTX Token prijsvoorspelling na de gigantische fondsenwerving

FTX CEO says that the derivatives exchange won't list illiquid futures

De prijs van de FTX Token (FTT/USD) kantelde hoger op de eerste dag van februari toen investeerders reageerden op de laatste financieringsronde door het moederbedrijf. De munt wordt verhandeld op $ 43,54, wat ongeveer 40% boven het laagste niveau in januari van dit jaar is.

FTX nieuwe fondsenwerving

FTX is een toonaangevend cryptocurrency bedrijf dat is opgericht door Sam Bankman-Fried. Het bedrijf biedt een aantal diensten aan in de cryptocurrency industrie. Het biedt bijvoorbeeld een basisbeurs waar mensen cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen.

FTX biedt ook een geavanceerd derivatenplatform waar mensen complexe afgeleide activa zoals leveraged tokens kunnen verhandelen. Het biedt ook een NFT marktplaats waar mensen nieuwe activa kunnen slaan en verkopen.

FTX heeft de laatste tijd een traan gelaten op het gebied van fondsenwerving. In 2021 haalde het bedrijf meer dan een miljard op bij investeerders met een waardering van meer dan $ 25 miljard.

En deze week kondigde FTX aan dat het $ 400 miljoen had opgehaald van investeerders in zijn Series C fondsenwerving. Dit was de derde financieringsronde van het bedrijf in zes maanden, wat het totaal op $ 1,8 miljard brengt. Als gevolg hiervan staat de totale waardering op de particuliere markt momenteel op ongeveer $ 32 miljard.

De aankondiging kwam een paar dagen nadat FTX US nog eens $ 400 miljoen had opgehaald van een groep investeerders onder leiding van Softbank Group. De fondsenwerving bracht de waardering van het bedrijf op meer dan $ 8 miljard.

Om te beginnen is de FTX Token het native token voor het FTX platform. Het is een toonaangevende munt met een waarde van meer dan $ 4 miljard. De rol van de munt is om gebruikers van het FTX platform te stimuleren. Houders krijgen bijvoorbeeld kortingen wanneer ze de FTT token gebruiken.

Daarom zal de voortdurende fondsenwerving het FTT token beïnvloeden door het vertrouwen van investeerders in zijn rol te vergroten.

FTX Token prijsvoorspelling

ftx token price

De 1-dag grafiek laat zien dat de FTX Token de afgelopen dagen een goede opleving heeft gemaakt. De munt is iets boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gestegen. Het heeft een dalend kanaal gevormd dat in het zwart wordt weergegeven. De FTT prijs ligt iets onder de bovenkant van dit kanaal, terwijl de Relatieve Sterkte Index (RSI) hoger is gekanteld.

Daarom is het waarschijnlijk dat de prijs zal blijven stijgen, aangezien beleggers zich richten op de bovenkant van het dalende kanaal op ongeveer $ 50. Aan de andere kant zal een daling onder $ 35 deze mening ongeldig maken.

La notizia FTT: FTX Token prijsvoorspelling na de gigantische fondsenwerving era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*