Crypto-Prijzen.nl

FTM boekt lichte winst nu transacties op het Fantom netwerk dalen

FTM boekt lichte winst nu transacties op het Fantom netwerk dalen

De prijs van Fantom (FTM/USD) is de afgelopen 24 uur gestegen om de trend op de markt weer te geven. Het Fantom netwerk is de afgelopen maanden ook geaccepteerd en wordt nu een ‘Ethereum killer’ genoemd.

In de afgelopen 24 uur is FTM met meer dan 11% gestegen en op het moment van schrijven wordt het token verhandeld op $ 1,53. De totale marktkapitalisatie van deze token is ook toegenomen tot meer dan $ 3.860.000.000, en het behoort nu als de 46e grootste cryptomunt van deze statistiek.

Transacties op de Fantom blockchain drop

De Fantom blockchain is een toonaangevend proof-of-stake netwerk en dankzij de consensus is het een schaalbaar platform op de markt geworden. Hiermee kunnen ontwikkelaars applicaties op het netwerk bouwen om projecten voor gedecentraliseerde financiering (DeFi) te ondersteunen.

De afgelopen maanden is Fantom een van de populaire blockchains op de markt geworden en investeerders zijn positief gebleven over de snelheid en interoperabiliteit.

Fantom is gebruikt om verschillende applicaties te bouwen en naarmate meer ontwikkelaars op het netwerk bouwen, is de totale waarde vergrendeld (TVL) toegenomen. Uit gegevens van DeFi Llama blijkt dat er 92 gedecentraliseerde applicaties (Dapps) zijn gebouwd op Fantom.

Fantom’s TVL staat op $ 4,85 miljard, waarmee het het zevende grootste DeFi netwerk is. Ondanks de groei van TVL is het aantal transacties op het netwerk echter gedaald van een recordhoogte van 1,8 miljoen naar ongeveer 650.000.

De prijsactie van Fantom geeft een bullish signaal aan

De afgelopen weken was de prijs van Fantom in een bearish trend, vergelijkbaar met wat er op de bredere markt is gebeurd. De prijs van FTM is met meer dan 55% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit van $ 3,46 dat twee maanden geleden werd opgetekend.

Aan de hand van deze prijsbeweging probeert FTM naar het bovenste gedeelte van het dalende kanaal te gaan. FTM is verschoven naar het 25-daags voortschrijdend gemiddelde en de Relatieve Sterkte Index (RSI) is gestegen.

Als FTM erin slaagt om boven het dalende kanaal te komen, kan het naar het hogere niveau van $ 1,65 gaan. Daarna zal de munt zijn bearish trend hervatten als de bredere marktondersteuning blijft verzwakken, en het zou de lagere ondersteuning opnieuw kunnen testen op $ 1,26.

The post FTM boekt lichte winst nu transacties op het Fantom netwerk dalen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*