Crypto-Prijzen.nl

Frankrijk zegt dat Holochain een opkomende technologie is

Frankrijk zegt dat Holochain een opkomende technologie is

Holo HOT/USD is een peer-to-peer gedistribueerd platform dat zich toelegt op het hosten van gedecentraliseerde applicaties die zijn gebouwd via Holochain, het raamwerk voor de ontwikkeling van de dApps en waarvoor geen gebruik van blockchain technologie vereist is. Dit is een brug tussen het bredere internet en apps die zijn gebouwd door het gebruik van Holochain.

Op 25 maart kreeg Holochain een Amerikaans patent voor de rrDHT netwerkinnovaties die erin werden gevonden.

Het is een post-blockchain technologie die geen mining of staking vereist, en het is bedoeld om de creatie van onafhankelijke nodes mogelijk te maken die tegen elkaar worden gevalideerd, terwijl hosts meerdere volledige nodes kunnen gebruiken, zelfs op mobiele apparaten.

Op 1 augustus kondigde de Franse regering een programma aan om culturele technologieën te ondersteunen, waarbij Holochain werd genoemd als een opkomende technologie die belangrijke onderliggende structuren voor bouwen kan creëren.

Moet u Holo (HOT) kopen?

Op 1 augustus had Holo (HOT) een waarde van $0,0063.

Holo behaalde zijn hoogste waarde ooit van $ 0,0312 op 5 april. Dit zet zijn waarde in augustus ongeveer 80% lager. Het laagste punt ooit was 13 maart 2020, op $ 0,00022. Dat is een stijging van 14.000%.

Om de zaken in perspectief te plaatsen, zullen we naar de prestatie in de maand juli kijken.

Op 26 juli zag het zijn hoogste waarde van de maand op $ 0,0065. De laagste waarde was op 21 juli met een waarde van $ 0,0043. Het hoogste punt in juli markeert slechts 3% verschil met de waarde in augustus.

Op 1 augustus had Holo (HOT) een handelsvolume van $81.470.799, evenals een marktkapitalisatie van $ 1.085.845.269. Er zijn momenteel 172,67 miljard HOT tokens in omloop.

Gezien het feit dat Holochain vrijwel elk apparaat in staat stelt om zijn eigen ketengebaseerd grootboeksysteem te hebben, biedt het een raamwerk voor ontwikkelaars om dApps te bouwen en kan het het paradigma van datacentrische blockchains veranderen in een agentgericht systeem.

Met zijn verschillende use-cases en steun van de Franse overheid, naast hun gepatenteerde technologie, kunnen we grote dingen verwachten van Holo (HOT) en als zodanig heeft het het potentieel om tegen het einde van augustus in waarde te groeien tot $ 0,0080 (+27%). Dit kan het een waardevolle aankoop maken, maar dit zou alleen het geval zijn als u het soort belegger bent dat het niet erg vindt om er voor langere tijd aan vast te houden, aangezien het groeipad aanvankelijk incrementeel zal zijn.

The post Frankrijk zegt dat Holochain een opkomende technologie is appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*