Crypto-Prijzen.nl

Floyd Mayweather neemt het op tegen Don Moore, in het eerste NFT pay-per-view event ter wereld

Floyd Mayweather neemt het op tegen Don Moore, in het eerste NFT pay-per-view event ter wereld

Floyd ‘Money’ Mayweather en ‘Dangerous’ Don Moore, zullen beiden in mei deelnemen aan een historische tentoonstellingswedstrijd. Tenminste, dat heeft de Global Titans Fight Series aangekondigd.

Het evenement zal plaatsvinden op het helikopterplatform van de iconische Burj Al Arab in Dubai en wordt “The Showcase in the Skies of Dubai” genoemd. Op 14 mei 2022 zal het eerste NFT pay-per-view-evenement ter wereld worden gehouden.

Bij het event zullen ook verschillende andere bokskampioenen worden betrokken en het is exclusief beschikbaar voor NFT tickethouders.

Volgens Global Titans krijgen deze fans vervolgens toegang tot een livestream van het PPV-evenement en een aantal andere voordelen. Deze extra’s zijn onder meer verhandelbare 3D-verzamelobjecten die zijn gemint in een beperkte oplage, een exclusieve video en officiële foto’s van gedenkwaardige momenten van het evenement zelf.

Voor fans die meer willen dan alleen getuige zijn van het gevecht, laat Global Titans FS weten dat dat mogelijk is. Volgens het platform is het mogelijk om te handelen voor en na het evenement. Toekomstige andere prikkels, kunnen allemaal bijdragen aan de waarde van het NFT-ticket.

De tickets zijn momenteel te koop op Rarible, een toonaangevende NFT marktplaats voor het minten en verhandelen van digitale kunstwerken en andere creatieve content. Global Titans Fight Series is een samenwerking aangegaan met MintGate, om het NFT pay-per-view concept te lanceren.

Het bericht Floyd Mayweather neemt het op tegen Don Moore, in het eerste NFT pay-per-view event ter wereld verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*