Crypto-Prijzen.nl

Flow is de afgelopen maand met 114% gestegen: zo koopt u Flow

Flow is de afgelopen maand met 114% gestegen: zo koopt u Flow

De gedecentraliseerde apps en non-fungible tokens (NFT’s) industrie is het grootste deel van 2021 trending geweest en een crypto genaamd Flow steelt de show. In de afgelopen 30 dagen is de Flow muntcrypto met maar liefst 114% gestegen.

Als gevolg hiervan zijn crypto investeerders steeds meer geïnteresseerd geraakt in de munt en vond Invezz het prompt om een artikel te maken om de geïnteresseerde partijen te helpen met hoe en waar ze de token kunnen kopen.

Scroll naar beneden in het artikel voor meer informatie over Flow en hoe en waar u het kunt kopen.

Hoe & waar de u de Flow munt online kunt kopen

Als u zich afvraagt hoe u wat Flow kunt kopen, bent u hier op aan het juiste adres. Zoals bij elke andere cryptocurrency, moet u op zoek gaan naar een cryptobeurs die Flow heeft vermeld, u aanmelden voor een account en vervolgens doorgaan met het kopen van het aantal Flow munten dat u wilt.

Na grondig onderzoek door een team van professionals bij Invezz zijn de volgende beurzen geselecteerd als de beste platforms waar u Flow kunt kopen.

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Flow?

Flow munten zijn de oorspronkelijke tokens van het Flow blockchain netwerk. En voor het geval u nog nooit van de Flow blockchain hebt gehoord, het is een blockchain die is gemaakt om het probleem van schaalbaarheid met NFT’s op te lossen. De ontwikkelaars zijn dezelfde ontwikkelaars die de CryptoKitties NFT game hebben ontwikkeld die oorspronkelijk op de Ethereum blockchain werd gelanceerd en op een gegeven moment congestie veroorzaakte in de Ethereum blockchain vanwege een toename in populariteit.

De Flow blockchain is gericht op blockchain games en ontwikkelaars van sociale netwerken. Het biedt een betere oplossing voor dApps die hoge prestaties vereisen.

Het FLOW token wordt gebruikt door ontwikkelaars, validators en gebruikers om deel te nemen aan het Flow netwerk en beloningen terug te verdienen. Het wordt ook gebruikt voor governance in het netwerk.

Moet ik vandaag Flow kopen?

Als u wilt investeren in een crypto die is gekoppeld aan een NFT platform en ook deel wilt uitmaken van de beslissers op dat platform, dan kunt u het FLOW token kopen. Met het FLOW token kunt u deze ook op de meeste grote beurzen verhandelen.

Houd er echter rekening mee dat beleggen in cryptocurrencies risicovol is vanwege de zeer volatiele markt en u dient advies in te winnen bij beleggen of handelen.

FLOW prijsvoorspelling

De prijs van de FLOW schommelt al geruime tijd tussen $ 47 en $ 7. Hoewel het een maandelijkse stijging van 114% maakte, bevindt de munt zich in een retracement en het zou moeilijk zijn om resoluut te zeggen of de retracement een langdurige bearish trend vertegenwoordigt of niet.

Social media aandacht voor Flow

The post Flow is de afgelopen maand met 114% gestegen: zo koopt u Flow appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*