Crypto-Prijzen.nl

FloSports kiest Tezos als officiële blockchain partner

FloSports kiest Tezos als officiële blockchain partner

FloSports heeft Tezos (XTZ/USD) geselecteerd als officiële Blockchain in een meerjarige technische samenwerking, zo vernam Invezz uit een persbericht. De samenwerking omvat prominente branding in FloSports’ eigen en geëxploiteerde evenementen en andere live gestreamde sportevenementen, evenals de ontwikkeling van non-fungible token (NFT’s) fan ervaringen gebouwd op Tezos.

Kenmerken van het partnerschap

Tezos wordt de titelsponsor van Tezos Who’s Number One (WNO), de populaire serie grappling-evenementen van FloSports in eigendom en beheer. Alle punten van het WNO merk zullen het Tezos-logo bevatten: activeringen op locatie, co-branded marketingmateriaal, grafische doekjes, in-stream grafische pakketten en meer.

Tezos zal de komende twee jaar ook dienen als presenterende sponsor voor andere worstel-, grappling- en motorsportevenementen die beschikbaar zijn op FloSports.

Een mijlpaal voor Tezos

Dit is het eerste partnerschap voor sportstreaming voor Tezos, een energiezuinige, open source blockchain voor activa en applicaties. Het duurt tot eind 2024.

Voortdurende toepassing van geavanceerde technologie

Door on-chain governance en upgrades past Tezos continu geavanceerde technologie toe. Ondanks zijn exponentiële groei, maakt zijn on-chain governance het mogelijk om de transactiekosten laag te houden, wat een gouden standaard voor efficiëntie vormt.

Proof of Stake vereist minimale energie

Tezos werkt op basis van Proof of Stake in plaats van Proof of Work. Het energieverbruik is minimaal en de ecologische voetafdruk is verwaarloosbaar.

Jason Ford, Senior Vice President, Integrated Partnerships, FloSports merkte op:

We zijn enthousiast over deze samenwerking en introduceren een geheel nieuw publiek aan de Tezos blockchain ervaring. Tezos zal onze abonnees helpen de voordelen van blockchain technologie te demonstreren en ons tegelijkertijd helpen unieke en onvergetelijke fanervaringen te bieden die onze relatie met fans van ons brede scala aan sporten verder zullen versterken.

Edward Adlard, hoofd bedrijfsontwikkeling en adoptie, voegde toe:

Nu meer dan ooit omarmen mensen blockchain technologie als een krachtig hulpmiddel en het energie-efficiënte ontwerp en het vermogen van Tezos om te upgraden onderscheidt het van de rest. Ik ben verheugd om FloSports te zien toetreden tot een snelgroeiende lijst van merken die Tezos gebruiken om een revolutie teweeg te brengen in hun industrieën; van gamen en kunst tot worstelen, worstelen en racen!

FloSports lanceert zijn eerste NFT collectie op de Tezos blockchain, waardoor fans spannende en unieke sportervaringen krijgen. NFT ontwikkelingsplannen omvatten ervaringen rond live evenementen.

La notizia FloSports kiest Tezos als officiële blockchain partner era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*