Crypto-Prijzen.nl

FLOKI prijsvoorspelling: hoe zal de Huobi Global notering de waarde van Floki Inu beïnvloeden?

FLOKI prijsvoorspelling: hoe zal de Huobi Global notering de waarde van Floki Inu beïnvloeden?

Floki Inu FLOKI/USD is een gemeenschapsproject dat tot doel heeft een volwaardige DAO te worden, en het wordt zowel actief beheerd als geleid door leden van de gemeenschap.

De gemeenschap achter Floki Inu is enorm en de gemeenschap draagt de titel #FlokiVikings.

De Huobi Global notering als katalysator voor groei

Via een officiële aankondiging van Huobi Global op Twitter op 2 maart 2022 kregen we een bevestiging dat er een nieuwe vermelding was van het FLOKI token.

Het was met name gepland om te lanceren in de Pioneer Zone en FLOKI deposito’s werden op 2 maart om 04:00 (UTC) geopend.

De FLOKI spothandel (FLOKI/USDT) wordt geopend wanneer het stortingsvolume voldoet aan de vraag van de markthandel; iets wat Huobi Global van tevoren officieel zal aankondigen.

Interessant is dat de waardestijging van FLOKI ook komt ondanks het feit dat de Britse Advertising Standards Authority (ASA) een advertentie die Floki Inu (FLOKI) promoot, heeft verboden.

Volgens de reclamewaakhond was de promotionele inhoud van de meme-munt “onverantwoordelijk” en bevatte de slogan “Missed DOGE? Get Floki”.

Dit geeft ons een indicatie dat de gemeenschap achter Floki Inu extreem sterk en gepassioneerd is en dat zelfs het reclameverbod in Londen de groei ervan niet kan stoppen.

Naast dit alles sloeg Floki Inu de handen ineen met TechTree om Floki University te lanceren.

Moet u Floki Inu (FLOKI) kopen?

Op 2 maart 2022 had Floki Inu (FLOKI) een waarde van $ 0,00004429.

Om een indicatie te krijgen van wat voor soort waarde dit is voor het FLOKI token, zullen we het hoogste punt van waarde aller tijden bespreken en de prestaties bespreken die het token de afgelopen maand liet zien.

De hoogste waarde aller tijden van de Floki Inu (FLOKI) token was op 4 november 2021, toen de token een waarde van $ 0,00033651 bereikte. Dit geeft aan dat het token op het ATH waardepunt $ 0,00029222 hoger in waarde was of met 659,79%.

Wanneer we de prestaties van het token in de afgelopen maand bekijken, had Floki Inu (FLOKI) zijn hoogste waarde op 7 februari, toen het $ 0,00006143 bereikte.

Het laagste punt van waarde voor het token was op 24 februari, toen het daalde tot een waarde van $ 0,00002608.

Dit geeft aan dat het token in de periode van 7 februari tot 24 februari in waarde is gedaald met $ 0,00003535 of met 57%.

Van 24 februari tot 2 maart is de token echter in waarde gestegen met $ 0,00001821 of met 70%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat het FLOKI token eind maart een waarde van $ 0,00008 zal bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.

Het bericht FLOKI prijsvoorspelling: hoe zal de Huobi Global notering de waarde van Floki Inu beïnvloeden? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*