Crypto-Prijzen.nl

FLOKI Inu wint 20% na de Viking tweet van Elon Musk

FLOKI Inu wint 20% na de Viking tweet van Elon Musk

Een andere cryptocurrency heeft geprofiteerd van de tweets van de miljardair Tesla Chief Executive Officer, Elon Musk. Deze keer is Floki Inu (FLOKI/USD) de begunstigde geworden, die een paar uur na Musks tweets over Vikingen en de maan 20% won.

Musk tweette dat Vikingen de eerste waren die naar de maan gingen toen de overblijfselen van een Vikingschip werden gevonden op de maan door een Amerikaanse ruimtemissie.

De Floki Inu heeft de afgelopen tijd meer dan 300% gewonnen vóór de sterke stijging dankzij de tweet van Musk.

FLOKI wint steeds meer aan populariteit

Het token wint steeds meer aan populariteit op de markt voor cryptocurrency. Het is gemaakt door een onbekend team van ontwikkelaars die enthousiaste leden waren van de crypto gemeenschap. Het memecoin project draait op Binance Smart Chain (BSC) en blockchain netwerken.

De gemeenschap hield van het token met Floki, een unieke scheepsbouwer uit de populaire tv serie ‘Vikings’. En toen Elon Musk over Vikingen tweette, schoot het token plotseling omhoog als reactie op de tweet.

Op basis van gegevens van CoinMarketCap steeg de prijs van het Floki Inu token een uur na de tweet van Musk van $ 0,00022 naar $ 0,00026

Elon Musk blijft een enorme impact hebben op de industrie

Musk staat in de crypto industrie bekend om zijn liefde voor Dogecoin (DOGE/USD), het op meme gebaseerde token. Hij heeft de crypto activa verschillende keren gepromoot. Hij heeft echter getweet over Shiba Inu, een ander op meme gebaseerd token. Elke keer dat hij tweet, maakt het token een klein ritje naar boven. Musk’s interesse in Floki Inu is echter een beetje anders, aangezien zijn Shiba Inu puppy Floki heet. Hierdoor kan het token stijgen wanneer hij berichten op Twitter plaatst.

Momenteel is FLOKI waardevoller dan Shiba Inu, waarbij de eerste handelt op $ 0,00002501, terwijl de laatste handelt op $ 0,00006577.

Elon Musk is onlangs benoemd tot nepvoorzitter van het Dogecoin bestuur.

The post FLOKI Inu wint 20% na de Viking tweet van Elon Musk appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*