Crypto-Prijzen.nl

Floki Inu werkt met TechTree om Floki University te lanceren

Floki Inu werkt met TechTree om Floki University te lanceren

Het team achter Floki Inu (FLOKI/USD), een cryptocurrency gecreëerd om Tesla CEO Elon Musk te eren voor zijn invloed op de cryptomarkt, heeft Floki University uitgerold. Een rapport onthulde dit nieuws, daarbij verwijzend naar een aankondiging van 29 januari van het team. Naar verluidt werkte het Floki team samen met crypto-educatie specialist TechTree om dit crypto educatieplatform te lanceren.

Volgens de aankondiging is Floki University een van de pijlers van het zich ontwikkelende Floki ecosysteem. Het Floki team wees erop dat het onderwijsplatform zou worden aangepast aan de behoeften van elke gebruiker, ondanks hun ervaring met digitale middelen.

In tegenstelling tot conventionele universiteiten, zal Floki University memes combineren met leren en nieuwe generaties crypto investeerders verwelkomen in FLOKI. Dr. Amanda Kavner, hoofd onderwijs van de universiteit, zal ervoor zorgen dat de bijgebrachte kennis inzicht biedt in de ins en outs van verantwoord beleggen in cryptovaluta.

Afgezien van de focus op crypto, wil het Floki team ervoor zorgen dat mensen in andere delen van de wereld kwaliteitsonderwijs krijgen. Zo zijn de Floki een liefdadigheidspartnerschap aangegaan met Pencils of Promise om scholen te helpen bouwen in plaatsen als Dodo Dompa, Ghana.

Het Floki team prees zijn inspanningen om te proberen een verandering aan te brengen:

Wanneer de ongeëvenaarde Floki gemeenschap en het team een oprechte toewijding aan onderwijs claimen, menen we dat en ondersteunen we het.

Introductie van breedspectrum crypto-leren

Volgens het Floki team zal TechTree voorlichting geven over een reeks crypto gerelateerde onderwerpen, waaronder beveiliging, gedecentraliseerde financiën (DeFi), landbouw en niet-vervangbare tokens (NFT’s). Daarnaast zal het bedrijf Floki helpen bij het maken en faciliteren van content voor Floki University.

De aankondiging merkte verder op dat het TechTree team van 20 makers van inhoud wordt geleid door vier specialisten, die zijn doorgelicht om de kwaliteit te waarborgen. Dit zijn David Thompson, Kim Barrett, Kevin Stephan en James Marshall.

Hun geloofsbrieven omvatten geavanceerde graden in het onderwijs en graden in de rechten, het bedrijfsleven en de wetenschap. Met deze expertise brengen de specialisten geloofwaardigheid in hun werk in de snel veranderende crypto-industrie.

Het Floki team merkte verder op dat,

Tussen het leiderschap van Dr. Kavner, de passie van de Floki gemeenschap voor onderwijs en de expertise van TechTree, belooft Floki University een bomverbreker te worden in de crypto educatieruimte.

Dit nieuws komt omdat het FLOKI token slecht blijft presteren terwijl de cryptosector probeert te herstellen. Op het moment van schrijven verandert de munt van eigenaar op $ 0,00003714, na het verliezen van handen op 4,26%.

La notizia Floki Inu werkt met TechTree om Floki University te lanceren era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*