Crypto-Prijzen.nl

Floki Inu prijsvoorspelling: hoe ver zal FLOKI groeien?

Floki Inu prijsvoorspelling: hoe ver zal FLOKI groeien?

Floki Inu FLOKI/USD is een cryptovaluta met hondenthema, gebaseerd op de vele meme-munten die er zijn. De belangrijkste inspiratiebron was een ander concurrerend token dat bekend staat als het Shiba Inu token, waarvan de gemeenschap leidde tot de oprichting van FLOKI.

Het is een ERC-20 token, wat betekent dat het bovenop de Ethereum blockchain is gebouwd. Het token is vernoemd naar de hond van Elon Musk, een Shiba Inu-hondenras genaamd Floki.

De 10 biljoen maximale leveringsbevestiging op CoinMarketCap als katalysator voor groei

Op 21 januari 2022 zagen we een officiële aankondiging gedaan door het Floki Inu team op Twitter, waarin ze vermeldden hoe ’s werelds nummer 1 website voor het volgen van crypto activa de FLOKI marktkapitalisatie verifieerde.

Wat dit in wezen deed, was FLOKI legitimeren en het project rangschikken onder de beste cryptocurrencies ter wereld.

Destijds hebben we besproken hoe de prijs van FLOKI destijds niet herstelde van een dip, ondanks het nieuws.

Naast de ontwikkeling van het token, ontwikkelt het team erachter een NFT metaverse spel om te verdienen, bekend als Valhalla, en FLOKI is bedoeld om te worden gebruikt voor een NFT marktplaats genaamd FlokiPlace.

Wat dit betekent is dat we met de lancering van Valhalla, evenals de lancering van FlokiPlace, het nut van het token konden zien toenemen, wat zal leiden tot een waardestijging. Bovendien kan de media-aandacht in de kop van de CMC bevestiging het token ook helpen om een piek in zijn waarde te krijgen.

Moet u Floki Inu (FLOKI) kopen?

Op 22 januari 2022 had Floki Inu (FLOKI) een waarde van $ 0,00004237.

Om een beter beeld te krijgen van wat dit waardepunt ongeveer betekent voor het FLOKI token, zullen we de hoogste waarde van het token tot nu toe bekijken, naast de prestatie die de FLOKI token de afgelopen maand liet zien.

De hoogste waarde aller tijden van Floki Inu (FLOKI) werd bereikt op 4 november 2021, toen het token een waarde van $ 0,00033651 bereikte. Op zijn ATH was het token $ 0,00029414 hoger in waarde of met 694%.

Wat de prestaties in december betreft, was het hoogste waardepunt van het token op 3 december, toen het een waarde van $ 0,0002221 bereikte.

Het laagste punt was echter op 30 december, toen het in waarde daalde tot $ 0,00009468. Dit betekende een waardedaling met $ 0,00012742 of met 57%.

Met $ 0,00004237 bevindt FLOKI zich echter op een van de goedkoopste prijspunten om in te stappen, en naarmate het ecosysteem evolueert, heeft het token het potentieel om tegen eind februari 2022 een waarde van $ 0,00008 te bereiken, waardoor het een solide aankoop is.

La notizia Floki Inu prijsvoorspelling: hoe ver zal FLOKI groeien? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*