Crypto-Prijzen.nl

Floki Inu (FLOKI) tekent een petitie voor Binance en Coinbase noteringen

Floki Inu (FLOKI) tekent een petitie voor Binance en Coinbase noteringen

Terwijl de meme-munt gemeenschap blijft groeien, zorgt het Floki Inu token voor veel buzz in de crypto ruimte, en het is momenteel een van de meest spraakmakende meme-tokens. De Floki Inu community werkt nu aan een petitie voor een Binance notering.

Binance is het grootste cryptocurrency handelsplatform en als Floki Inu (FLOKI/USD) deze notering krijgt, kan het een belangrijke rol spelen bij het stimuleren van handelsvolumes en prijzen.

Floki Inu verzoekt Binance om genoteerd te worden

De Floki Inu gemeenschap heeft een petitie aangemaakt op Change.org die sindsdien meer dan 14.000 handtekeningen heeft ontvangen. De meme-munt is een van de nieuwste op de markt en in slechts vier maanden tijd is de marktkapitalisatie gegroeid tot $ 2,6 miljard, en staat hij nu in de top 70 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

De petitie noemt deze groei als een van de redenen waarom Binance het token zou moeten vermelden. Bovendien vermeldde de petitie ook dat Floki Inu nu meer dan 310.000 houders heeft en dat de handelsvolumes pieken op $ 280 miljoen, ondanks het feit dat het niet op een van de toonaangevende beurzen genoteerd staat.

De Floki Inu gemeenschap voert ook een andere petitie uit om op Coinbase vermeld te worden. Deze petitie heeft ongeveer 30.000 handtekeningen verzameld.

Floki Inu’s marketingtactieken

Floki Inu stelt verder dat het heeft geïnvesteerd in “super agressieve marketingcampagnes wereldwijd”. Volgens de community hebben de marketingcampagnes de meme-munt nog populairder gemaakt dan enkele van de grootste munten op marktkapitalisatie.

De laatste marketingcampagne van Floki Inu vond plaats op het Londense openbaar vervoersysteem. Op het token stond een advertentie waarin stond: ‘Doge gemist? Kies Floki.” De London Transport Authority heeft de advertentie echter niet goed ontvangen, die sindsdien een hardhandig optreden tegen cryptocurrency advertenties heeft gelast.

De autoriteit haalde de Floki Inu advertentie neer en verklaarde dat het soortgelijke advertenties op openbare plaatsen zou voorkomen. De autoriteit stelde dat het bevorderen van niet-gereguleerde financiële activa ertoe kan leiden dat beleggers die minder goed geïnformeerd zijn, verliezen gaan maken vanwege het risicovolle karakter van de markt.

Het Floki Inu team verzette zich echter tegen het hardhandig optreden van advertenties in Londen en verklaarde dat het “een aanval was op cryptocurrency en tegen de keuzevrijheid van de mensen”.

The post Floki Inu (FLOKI) tekent een petitie voor Binance en Coinbase noteringen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*