Crypto-Prijzen.nl

Flexa Network maakt SHIB beschikbaar voor meer dan 40.000 handelaren in de VS

Flexa Network maakt SHIB beschikbaar voor meer dan 40.000 handelaren in de VS

Flexa Network heeft aangekondigd dat het Shiba Inu (SHIB/USD) gaat ondersteunen als betaalmethode. Het betalingsnetwerk verklaarde dat het SHIB token nu beschikbaar zal zijn voor gebruikers op de Flexa SPEDN applicatie.

Flexa Network werkte samen met Gemini in 2019. Gemini is een van de grootste handelsplatforms in de VS en scoort de hoogste score als het gaat om compliance.

Flexa Network lijsten SHIB

“Nu kun je @Shibtoken gebruiken voor snelle en fraudebestendige betalingen overal waar Flexa wordt geaccepteerd – inclusief meer dan 40.000 winkels in de VS”, luidde de aankondiging gedeeltelijk.

Het SHIB token zal nu beschikbaar zijn voor gebruik door een breed scala aan verkopers op het netwerk, waaronder Lowe’s en GameStop en Petco.

De toevoeging van SHIB aan Flexa is een grote overwinning voor het meme-token, aangezien dit het nut ervan zal vergroten en de populariteit en waarde ervan zal vergroten.

Bovendien heeft de toevoeging van SHIB aan Flexa het meme-token mogelijk gemaakt om lichte winst te maken, ondanks de recessie op de markt. Gegevens van CoinGecko laten zien dat SHIB de afgelopen 24 uur met ongeveer 0,7% is gestegen. Het token wordt op het moment van schrijven verhandeld op $ 0,00003458, wat nog steeds 60% lager is dan zijn hoogste punt ooit.

Shiba Inu wordt geadopteerd

Het Shiba Inu token blijft de krantenkoppen halen op de cryptomarkt, ondanks een daling van zijn recordhoogtes. De recente toevoeging van SHIB op Flexa komt een paar dagen nadat het token werd genoteerd op Kraken, een van de toonaangevende handelsplatforms. Gemini heeft vorige maand ook Shiba Inu genoteerd.

In de afgelopen weken heeft Shiba Inu goedkeuringen ontvangen van meerdere organisaties die vinden dat het meme-token moet worden gebruikt voor betalingen. BitPay, een betalingsplatform voor cryptocurrency, heeft aangekondigd dat het SHIB zou toevoegen aan de lijst met ondersteunde cryptocurrencies.

De meme-token kreeg onlangs ook goedkeuring van Travala, een reizende website in Australië met miljoenen gebruikers. SHIB werd op het platform vermeld na het winnen van een poll die het bedrijf op Twitter had geplaatst. Travala ondersteunt meer dan 40 cryptocurrencies op het platform, en deze kunnen worden gebruikt om wereldwijd hotels en vliegtickets te betalen.

Andere instellingen die SHIB hebben goedgekeurd voor betalingen zijn onder meer Newegg, AMC Entertainment en een luxe autodealer in Las Vegas.

Shiba Inu maakt ook plannen om zich in de metaverse te wagen. Het Shiba Inu team heeft aangekondigd dat het de eerste cryptovaluta zal zijn met een eigen metaverse, de Oshiverse genaamd. Om dit mogelijk te maken, is SHIB van plan een tokenverbranding te ondergaan.

The post Flexa Network maakt SHIB beschikbaar voor meer dan 40.000 handelaren in de VS appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*